Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUZI KONAČNO PALI

VIDEO Thompson se orio u Parizu, pogledajte slavlje hrvatskih navijača nakon epske pobjede

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
1/6
13.06.2022.
u 23:57

Hrvatski navijači zabavljali su se uz domaće pjesme, a najviše su se slušali Thompsonovi hitovi. U videima pogledajte kako je to izgledalo.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras je pred gotovo 80 tisuća ljudi na Stade de Francu svladala Francusku s 1:0 u Ligi nacija.

>> Pogledajte videa

Pobjednički pogodak postigao je kapetan Hrvatske Luka Modrić već u 5. minuti iz kaznenog udarca koji je dosuđen zbog prekršaja na Anti Budimiru.

Bila je to prva pobjeda Hrvatske u 10 međusobnih susreta s Francuskom. Sada imamo jednu pobjedu, tri remija i šest poraza.

A uspjehu vatrenih svjedočilo je oko 1000 hrvatskih navijača koji su bili jako glasni na stadionu. Nakon susreta, slavlje se preselilo na ulice Pariza.

Hrvatski navijači zabavljali su se uz domaće pjesme, a najviše su se slušali Thompsonovi hitovi. U videima pogledajte kako je to izgledalo.

Komentara 8

KO
koraknaprijed
08:11 14.06.2022.

Pjesma lijepa li si je jedna od najljepših pjesama ikad napisana i otpjevana u povijesti Hrvata ako nekomu smeta neka začepio uši.

AL
Alalikova
06:41 14.06.2022.

Što vi sve revete po Turkmenistanu,pa koga briga.Gledaj u svoj dvor

DU
Deleted user
11:21 14.06.2022.

Nisam neki ljubitelj Thompsona. Ali, što bi pjevali? Da neće možda hladno pivo ili TBF? Detour, zabranjeno pušenje i razne projugoslavenske bandove? Ma kako da ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije