Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČKA LJEPOTICA

VIDEO Svjetlosni efekti na stadionu Osijeka pravi su spektakl. Opus Arena izgleda fenomenalno

SiB / Screenshot
29.03.2023.
u 22:27

Novi dom bijelo-plavih primat će oko 13 tisuća gledatelja i bit će prema najvišim standardima Uefe

Novi stadion Osijeka, Opus Arena, dobio je uporabnu dozvolu, ali to ne znači kako su svi radovi završeni. Preostalo je sve podesiti i useliti, a jedan od važni segmenata je atraktivna LED fasada. Završavaju se posljednji detalji na stadionu na Pampasu. 

Stručnjaci iz Engleske i Rumunjske ovih dana borave u Osijeku, a danas smo nakon početnih statičnih testiranja, imali priliku vidjeti što je sve tehnički moguće u ovoj igri svjetala, piše SiB.hr.

Tako će fasada moći ispisivati slova, a između ostalog danas je ispisala i novi sponzorski naziv stadiona Opus Stadion.

Zasigurno će u idućim danima, kako se radovi završe, ovo postati i još atraktivnije, a kad se upale sva svjetla na stadionu i oko njega vidjeti ćemo nestvarne scene za hrvatske prilike.

 

Ključne riječi

Komentara 4

T2
Tomo_20
22:36 29.03.2023.

Prije se zvao pampas sad opus majko mila!

Avatar Dzambo1
Dzambo1
06:09 30.03.2023.

Kaze ''strucnjaci'' iz Rumunjske...bogo mili gdje su oni bili prije '90 tih a gdje ona bivisa drzava...pa su oni krenuli u Kapitalizam al i mi u ''svojoj '' drzavi....i poslije toliko god. strucnjaci smo za ''rentanje'' soba....najaca nam je to Ekonomija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije