Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub se pohvalio

Novi stadion Osijeka dobio uporabnu dozvolu, evo kada će se tamo i zaigrati

Osijek: Obilazak novog nogometnog stadiona pred samo otvorenje
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
28.03.2023.
u 14:39

Novi stadion i trening kamp Nogometnog kluba Osijek u ponedjeljak 27. ožujka 2023. godine dobio je pravomoćnu uporabnu dozvolu

Posljednjih nekoliko dana gledamo predivne kadrove novog stadiona Osijeka, a sada su došle i dobre vijesti. Naime, klub se na službenim stranicama pohvalio kako je dobio uporabnu dozvolu. Tribine su spremne, a po nekim procjenama u idućih pet do osam tjedana trebao bi se na novom stadionu i zaigrati nogomet.

"Novi stadion i trening kamp Nogometnog kluba Osijek u ponedjeljak 27. ožujka 2023. godine dobio je pravomoćnu uporabnu dozvolu za izgrađenu građevinu športsko-rekreacijske namjene - Škola nogometa i stadion NK Osijek, 2. skupine.

Prethodno je obavljen tehnički pregled kojim je utvrđeno da je građevina izgrađena u skladu s izvršnim aktom za građenje u pogledu ispunjavanja temeljnih zahtjeva za građevinu, lokacijskih uvjeta i drugih uvjeta određenih aktom za građenje. Građevina je priključena na prometnu površinu i druge građevine i uređaje komunalne ili druge infrastrukture. Privremene građevine u okviru pripremnih radova, oprema gradilišta, neutrošeni građevinski materijal, te otpad uklonjeni su, a zemljište na području gradilišta i na prilazu gradilištu dovedeno je u uredno stanje.

U idućoj fazi, a do svečanog otvaranja samog stadiona i trening kampa, slijedi priprema terena i unutarnjih prostorija za postupak licenciranja stadiona za odigravanje svih službenih utakmica."

Osijek: Obilazak novog nogometnog stadiona pred samo otvorenje
1/16

Dakle, Osijek će još četiri ligaške utakmice pripremati na Gradskom vrtu, a onda slijedi selidba na Opus Arenu, no još se treba pričekati na službenu potvrdu tog imena.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:26 01.04.2023.

Nije loše. Treba nam još toga. Nikad se ne zna, možda baš mi dobijemo kakav SP ili EP. Ovaj je bilo lako napravit,i jer je ravnica. Na Rujevici su morali kopat živi kamen do kamena. Maksimir, definitivno ispočetka. Poljud, manje više, obnoviti. Uživajte slavonci.

DM
drazen.muhvic
16:06 28.03.2023.

U idućih pet do osam tjedana ili za idućih pet do osam tjedana? Ogromna je razlika između toga "u" i ovoga "za"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije