Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PREDSJEDNICA

VIDEO Susreli smo Kolindu na ulicama Dohe, evo što nam je rekla dan nakon utakmice

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
14.12.2022.
u 14:36

- Voljela bih da mogu vatrene boriti i u finalu, no i borba za brončanu medalju velik je rezultat. Mnogi visoki dužnosnici prilazili su mi nakon utakmice s Argentinom i čestitali mi, svi jako respektiraju utakmicu i puni su hvale za uspjehe vatrenih.

Među navijačima koji su pratili Hrvatsku protiv Argentine bila je i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Porazgovarali smo s njom danas na ulicama Dohe.

- Bila sam na drugoj i trećoj utakmici u skupini, protiv Kanade i Belgije, te sam rekla  da ću se vratiti na polufinale. Vjerovala sam da ćemo doći u borbu za medalju - rekla nam je Grabar-Kitarović, pa nastavila:

>> Pogledajte i video s bivšom predsjednicom (video je snimio naš novinar Tomislav Dasović)

- Voljela bih da mogu vatrene boriti i u finalu, no i borba za brončanu medalju velik je rezultat. Mnogi visoki dužnosnici prilazili su mi nakon utakmice s Argentinom i čestitali mi, svi jako respektiraju utakmicu i puni su hvale za uspjehe vatrenih.

Kolinda je bila jedna od najvećih navijačica i na prethodnom SP-u u Rusiji.

- Sjećam se kada smo nakon poraza u finalu 2018. godine išli kući, nekako smo svi bili tužni. A onda je netko, pri ulasku u avion rekao: Pa nemojmo biti tužni, cijela Hrvatska slavi srebro, digli ste cijelu državu na noge. Tek po dolasku u Hrvatsku smo ustvari shvatili koliko je to srebro bio velik rezultat. Isto je tako i s ovim ulaskom u polufinale u Kataru, tek ćemo shvatiti da je fantastično biti među prvih četiri. Pa malo tko je to očekivao. Sjećajte se komentara i predviđanja uoči SP-a, svi su govorili da će uspjeh biti već ako prođemo skupinu. A na kraju se borimo za medalju - zaključila je Kolinda.


 

Komentara 7

T2
Tomo_20
18:18 14.12.2022.

Uvjek kad ona dodje nasi popuse prvo finale a sad polufinale jednostavno donosi peh repki!!!

PU
Pametan-u-moru-ludih
19:10 14.12.2022.

Crna macka Hrvatske... Ona i crni dresovi...

LP
ljerka.p2911
17:06 14.12.2022.

Lijepa naša, neprežaljena predsjednice, svaka čast, srca velikog ko autobus, uvijek za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije