Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBROJANJE JE POČELO

VIDEO Šibenski 'manekeni'! I ove preslatke medjvediće ulovila je navijačka groznica

Šibenik: Dva plišana medvjedića  u dresu hrvatske reprezentacije privlače poglede prolaznika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/9
19.11.2022.
u 17:06

Na navijačku groznicu nisu imuni niti ovi šibenski plišani medvjedići koji su obukli hrvatske dresove i spremno pozirali prolaznicima i malobrojnim turistima u šibenskom Dolcu sjedeći u svom omiljenom Fići.

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u Katar gdje u srijedu počinje put na Svjetskom prvenstvu. Prvi protivnici Vatrenima bit će momčad Maroka. 

Očekivanja od hrvatske reprezentacije su vrlo visoka jer Vatreni na Mundijal dolaze kao aktualni viceprvaci svijeta, stoga ne čudi da se posljednjih dana u Hrvatskoj sve više priča o nogometu, a iako prvi puta u neobično jesensko-zimsko vrijeme, kvadratići ili popularno zvane "kockice" sve su prisutnije ove godine i zasigurno će dobiti mjesto uz božićne dekoracije.

Na navijačku groznicu nisu imuni niti ovi šibenski plišani medvjedići koji su obukli hrvatske dresove i spremno pozirali prolaznicima i malobrojnim turistima u šibenskom Dolcu sjedeći u svom omiljenom Fići.

19.11.2022., Sibenik - Navijacka euforija uoci Svjetskoga prvenstva u Kataru zahvatila je i dva plisana medvjedica koji svakodnevno privlace poglede prolaznika vozeci svog limenog ljubimca Ficu. Vlasnik Kristijan pobrinuo se da oba simpaticna plisanca dobiju Hrvatske dresove. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Prvi trening Hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije