Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL TRAJE I DALJE

VIDEO Rasizam bi Barcelonu mogao skupo koštati! 'Koliko ružnih lica. Izgledaju poput svinja'

Euro 2020 - Group F - Hungary v France
LASZLO BALOGH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.07.2021.
u 12:40

Griezmann i Dembele su vrijeđali Japance u tamošnjem hotelu i sponzori su počeli otkazivati ugovore.

Antoine Griezmann i Ousmane Dembele snimljeni su kako na rasistički način ismijavaju osoblje japanskog hotela prije dvije godine, za što su se ispričali, ali svejedno je skupo koštalo.

Barem Griezmanna, koji je ostao bez unosnog ugovora s japanskim Konamijem, čije je bio zaštitno lice i otprije mjesec dana Yu-Gi-Oh! ambasador.

Ujedno, kompanija Rakuten traži objašnjenja o događaju od Barcelone, čiji je veliki sponzor, što potvrđuje činjenica da se nalazi na dresu tog španjolskog kluba.

- Oduvijek sam bio protiv bilo kojeg vida diskriminacije. U posljednjih nekoliko dana neki ljudi su me željeli predstaviti kao čovjeka kakav nisam. Čvrsto odbacujem optužbe na moj račun i ispričavam se ako sam uvrijedio svoje prijatelje i ljude iz Japana - stoji u Griezmannovoj isprici.

 

 

 

Ali, videosnimka govori apsolutno sve. Osoblje hotela došlo je u sobu gdje su bili Griezmann i Dembele kako bi im popravili televizor, što su oni popratili posprdnim komentarima.

Dembele: Toliko ružnih lica je tu samo zbog nas kako bismo igrali PES (videoigra, op.a.), nije li te sram (pitanje Griezmannu koji se smije)? O, je*ote, koji jezik. Vi biste trebali biti razvijena zemlja, zar ne?

Na to se Griezmann smijao i dodao da izgledaju poput svinja.

Komentara 1

PU
puniša
14:51 07.07.2021.

Hm....Dembele neka klekne i digne šaku...toliko o rasizmu.A Griezmann? On nije vrijedan komentiranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije