Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISAČ DEPORTIRAN

VIDEO Prosvjednici se zbog Đokovića okupljaju u Melbourneu, čuje se harmonika i 'Marš na Drinu'

Novak Djokovic federal court hearing, in Melbourne
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS
1/5
16.01.2022.
u 09:42

"Oprosti Novače, marionete iz australske Vlade puze pred vladarima iz novog svjetskog poretka", poruka je jednog Australca.

Srpski navijači okupili su se u Melbourneu, nezadovoljni nakon odluke suda da se Novak Đoković deportira iz Australije.

"Stojimo uz Novaka Đokovića i slobodu izbora", govore okupljeni.

Na ulicama su ljudi sa srpskim zastavama, čuje se harmonika i zvuci melodije "Marš na Drinu". Australska javnost najvećim je dijelom protiv Đokovića, no neki Australci izašli su na ulicu dati podršku prvom tenisaču svijeta.

"Oprosti Novače, marionete iz australske Vlade puze pred vladarima iz novog svjetskog poretka", poruka je jednog Australca.

Đoković, nakon odluke saveznog suda i ako odluči ne poduzeti nikakve pravne poteze, prema pisanju svjetskih medija, može dobrovoljno otići iz Australije, a ako odbije bit će deportiran.

Prvi tenisač svijeta u Australiju je stigao 5. siječnja kada mu je poništena viza te je smješten u hotel Park u Melbourneu, prihvatilište za migrante gdje je proveo četiri noći. Prosvjednici su se već ranije okupljali ispred te zgrade.

Ključne riječi

Komentara 43

HR
Hrabraja
10:08 16.01.2022.

sada će taj mirni narod napasti Australiju, jedino tamo još rat nisu izazvali

Avatar MicroCube
MicroCube
10:23 16.01.2022.

"Marš na Drinu" ... hihihi. Nego, jesu goloruki? Gdje je nejač?

JO
JosefKa
10:01 16.01.2022.

Opet ce se okretat kenguri na raznju. Za osvetu. Kao neki dan u Kanadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije