Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINUTA ZA PAMĆENJE

VIDEO Pogledajte što je izveo Lino Červar, svi su zašutjeli

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za EHF kup, Hrvatska - Mađarska
Davor Javorovic/PIXSELL
19.01.2021.
u 22:23

- Svaka vam čast, vi mladi! Muda imate i to treba imati. Idemo do kraja, fer i korektno, svoje ste odradili. Čestitam vam - rekao je Červar

Hrvatska rukometna reprezentacija svladala je danas Katar s 26:24 i tako osvojila prvo mjesto u skupini C uoči drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu.

- Ostvarili smo jako dobar rezultat. Čestitam igračima na borbi, zadovoljan sam što su u odlučujućim trenucima naši mladi igrači pokazali hrabrost. Nisu plakali, borili su se do kraja. Pokazali su hrabrost u najdelikatnijim trenucima. U rukometu trebamo borce jer samo borbeni igrači mogu danas igrati vrhunski rukomet - rekao je izbornik Lino Červar.

Izbornik je odlično vodio utakmicu, a kod našeg vodstva 26:23 i pred pobjedu je pozvao minutu odmora.

- Slušaj, ne pričaj ništa. Tako se, dečki, bori. Svaka vam čast, vi mladi! Muda imate i to treba imati. Idemo do kraja, fer i korektno, svoje ste odradili. Čestitam vam - rekao je Červar, a video možete pogledati ovdje.

>> Pogledajte razgovor sa Silvijem Ivandijom

Ključne riječi

Komentara 7

ER
EroK
22:32 19.01.2021.

Bravo! Tako je dečki, a sada idemo do kraja! Neka pati koga smeta ..., dalje se zna!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:09 19.01.2021.

Bravo 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

DH
dalibor.hren
06:54 20.01.2021.

Kad bi im još znao imena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije