Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

VIDEO Pogledajte spornu situaciju za penal, je li Dinamo oštećen?

Foto: Screenshot HRT
1/21
05.10.2022.
u 21:25

Siguran izvođač bio je Noah Okafor koji je poslao loptu u jednu stranu, a vratar Dinama Dominik Livaković bacio se u drugu.

U susretu 3. kola E skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je na gostovanju kod austrijskog prvaka RB Salzburga izgubio sa 0-1.

Igrala se 68. minuta utakmice trećeg kola Lige prvaka između Salzburga i Dinama kada je latvijski sudac Andris Treimanis pokazao na bijelu točku poslije prekršaja Sadegha Moharramija nad Andreasom Ulmerom.

Nakon lijepog proigravanja prema lijevoj strani Ulmer se ubacio ispred Dinamovog desnog beka i Moharrami je naslonio ruku na Ulmera te ga je sapleo, a sudac nije dvojio i sudio je kazneni udarac za domaćine.

Siguran izvođač bio je Noah Okafor koji je poslao loptu u jednu stranu, a vratar Dinama Dominik Livaković bacio se u drugu.

>> VIDEO: OVDJE POGLEDAJTE SITUACIJU

Dinamo je doživio i drugi poraz u Ligi prvaka, no dojam je da do njega u Salzburgu ne bi došlo da je hrvatski prvak igrao barem malo hrabrije. Austrijanci nisu odigrali ništa posebno, ali su iskoristili loš period Dinamove igre polovicom drugog dijela i došli do prve pobjede u skupini.

Za sedam dana hrvatski i austrijski prvak će imati uzvrat na stadionu Maksimir.U drugom susretu iz skupine večeras se na Stamford Bridgeu sastaju Chelsea i Milan.

Nakon nepotpunog trećeg kola na vrhu ljestvice je RB Salzburg s pet bodova, Milan ima četiri, Dinamo tri, a Chelsea jedan bod.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 12

PR
prahrvat
21:52 05.10.2022.

bio je penal, ali ne kužim obrambene igrače koji to čine.

KU
KuracDudaAdmin
22:56 05.10.2022.

Čisti penal. Nije to HL pa da im se gleda kroz prste

TO
Tomi
22:54 05.10.2022.

Cisti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije