Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESENSKI PRVACI

VIDEO Pogledajte slavlje u svlačionici Hajduka. Bijeli pjevali Pejakovićev hit

Hajduk na Poljudu pobijedio Goricu 3:0
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
03.12.2023.
u 14:05

Premda je trener Mislav Karoglan istaknuo kako nema potrebe za velikim slavljem obzirom da za "jesenskog prvaka" trofeja nema, igrači su odlučili zapjevati pjesmu "Samo jednu želju imam"

U 17. kolu HNL-a, Hajduk je odigrao svoju posljednju domaću utakmicu prvoga dijela sezone. Na Poljudu su svladali Goricu rezultatom 3:0 i tako upisali sedmu pobjedu u nizu.

Strijelci su bili Leon Dajaku, Emir Sahiti, a svoj prvi gol u bijelom dresu zabio je i Mihael Žaper. Time se Hajduk popeo na 39 bodova, sedam više od drugoplasirane Rijeke koja ima utakmicu manje te 12 više od trećeplasiranog Dinamo koji ima čak tri utakmice manje.

GALERIJA Hajduk svladao Goricu (3:0) i upisao sedmu pobjedu u nizu

Hajduk na Poljudu pobijedio Goricu 3:0
1/8

Premda je trener Mislav Karoglan istaknuo kako nema potrebe za velikim slavljem obzirom da za "jesenskog prvaka" trofeja nema, a natjecanje protiv snažnih protivnika još je dugo, malo slavlje je svakako dobrodošlo.

VEZANI ČLANCI:

Osobito je to istinito ukoliko se u obzir uzme da je Hajduk jesenski prvak po prvi puta nakon 19 godina. Igrači su u svlačionici proslavili uz pjesmu Zlatka Pejakovića "Samo jednu želju imam".

VIDEO Karoglan: 'Biti jesenski prvak ne znači ništa. Ne volim bahatluk, nema opuštanja'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar white socks
white socks
20:58 03.12.2023.

Lučić nastupio? Pa jajduci su rekli da ga je Herceg slomio, gotovo ubio, da ne može nastupiti barem godinu-dvije poslije hercegovog zločina.

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
17:32 03.12.2023.

Livaja bog nogometa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije