Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI LAZIO

VIDEO Pašalić je postao najopasniji veznjak Italije. Pogledajte njegovu novu majstoriju

ITA, UEFA EL, Atalanta BC vs Rakow Czestochowa
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada/EXPA
1/4
04.02.2024.
u 23:00

Momčad iz Bergama s ovom pobjedom ima 39 pogodaka i nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice. Slijede ih Bologna s 36 i Roma s 35 bodova. Lazio je daleko od prošlosezonske sjajne forme te se nalazi tek na devetom mjestu

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić, jedan je od strijelaca u pobjedi Atalante nad Lazijom 3:1. Nakon ubačaja i lijepog dodavanja Giorgija Scalvinija glavom, vatreni je prsima prihvatio loptu pa iz okreta opalio te ostavio bespomoćnim vratara rimske momčadi. Snimku pogotka pogledajte OVDJE.

Atalanta je tako ušla u vodstvo već u 13. minuti, a za povećanje je zabio Charles De Ketelaere iz kaznenog udarca.  Belgijski nogometaš je ponovo zabio u 73. minuti, a utješni pogodak Laziju donio je Ciro Immobile iz penala u 84. minuti.

VEZANI ČLANCI:

Pašaliću je ovo bio treći pogodak u ovoj sezoni Serie A. U svojih 20 nastupa upisao je još dvije asistencije. Međutim, ovo je njegov 41. gol u prvom razredu talijanskog nogometa. Do njegovog dolaska u Atalantu u sezoni 2018/19. niti jedan vezni igrač lige nije zabio više golova.

Momčad iz Bergama s ovom pobjedom ima 39 pogodaka i nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice. Slijede ih Bologna s 36 i Roma s 35 bodova. Lazio, koji je prošlu sezonu završio kao drugoplasirana momčad prvenstva, trenutno je tek deveti. Lošu sezonu igraju i aktualni prvaci Napoli koji stoje na sedmom mjestu. Vodeću trojku čine Inter (57 bodova), Juventus (53 boda) i Milan (49 bodova).

VIDEO Vatreni je postao najveći parazit u nogometu – ne trenira, uzima novac i smije se u lice

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
00:11 05.02.2024.

Mario Pašalić ima sjajan osjećaj za prikradanje golu. Lukav igrač :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije