Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIK ČOVJEK

VIDEO Nikada nije zaboravio Hrvatsku: Miočić odlučio i sam pomoći Petrinji

Foto: Facebook
26.01.2021.
u 22:24

Iako je u Americi, Stipu je emotivno jako pogodio potres u Banovini pa se i sam odlučio sudjelovati u pomoći

Stipe Miočić, teškaški UFC prvak priprema se za novu borbu. Ovoga je puta na tapeti Francis Ngannou, ali uz to Stipe brine i o svojoj Hrvatskoj. 

Iako je u Americi, Stipu je emotivno jako pogodio potres u Banovini pa se i sam odlučio sudjelovati u pomoći. 

Kako je Miočić zaštitno lice jedne tvrtke koja proizvodi jarbole za zastave, tako Stipe dobio i svoj promo kod kojim za narudžbu možete ostvariti 26 posto popusta, a on će 25 posto od ostvarenih prihoda uz njegov kod darovati Hrvatskom crvenom križu. 

- Prije nekoliko je tjedana Hrvatsku pogodio snažan potres, bio je poprilično razoran i potrebna joj je sva pomoć koju može dobiti -  rekao je Miočić u obraćanju svojim fanovima, koje je oduševila njegova akcija.

Ključne riječi

Komentara 34

MA
Mary5
22:47 26.01.2021.

Bravo Stipe ❤ Hrvatsko.

DU
Deleted user
22:43 26.01.2021.

Stipe živo me zanima kakvu ćeš spremit taktiku za onu sirovinu u trećem mjesecu ? Savršena je bila taktika izmorit ga u 2 runde dok se ispuše a potom ga nokautirat no sad je kanarinac spremniji i izdržljiviji a skupio je i nešto iskustva. Pobijediš li i ovog puta apsolutni si rekoreder u obrani titula koju vjerujem nitko nikad srušit neće. E pa sretno Stipe !

BI
bikica7
07:02 27.01.2021.

Ha, Crvenom križu koji i te kako dobro manipulira s donacijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije