Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači ga ne vole

VIDEO Neobične metode Thomasa Tuchela: Igračima skida hlače i lupa ih nogom u stražnjicu

Soccer 1. Bundesliga/ FC Bayern Munich-Hertha BSC Berlin 2-0.
Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON/DPA
1/3
02.05.2023.
u 14:32

Bayernovu zvijezdu Thomasa Müllera nerijetko ostavi da grije klupu. Leroyu Saneu je poruku da brže trči poslao nesvakidašnjom gestom, a Sadiju Maneu prodao je najstariju 'foru'. Thomas Tuchel u Bayernu nije niti mjesec dana, ali očito za zvjezdani status i tržišne cijene ne mari previše

Prije nešto više od mjesec dana Thomas Tuchel naslijedio je Juliana Nagelsmanna na Bayernovoj klupi. Za Tuchelov pristup karakteristično je ignoriranje statusa i tržišne cijene igrača, što je vidljivo na terenu i izvan njega. Tako primjerice Thomasa Müllera nerijetko drži izvan prvih 11, a utakmicama protiv Manchester Cityja prosjedio je na klupi.

Leroy Sane (27) imao je pak drugačiji tretman. Iz Cityja je u Bayern došao 2020. za 50 milijuna eura, a sad se njegova vrijednost procjenjuje na 70 milijuna. U ovoj je sezoni upisao 13 golova i osam asistencija, ali nerijetko se našao na meti medija zbog manjka discipline.

Tako je primjerice kasnio na treninge pa i sam polazak na utakmicu protiv Borussije M. koju je njegov klub izgubio 2:3, piše Bild. Usprkos ukupno 129 nastupa, 37 golova i 35 asistencija na treningu je zaradio nogom u stražnjicu.

Najnovija snimka Tuchela koja pokazuje kako zadirkuje svoje igrače prikazuje menadžera kako s leđa prilazi Sadiju Maneu (31) i povlači mu hlače pa odlazi smijući se. Igrač vrijedan 45 milijuna eura, kupljen od Liverpoola za 32 milijuna u 35 nastupa je postigao 12 golova i pet asistencija. Mane se ovim postupkom iznenadio, a na Tuchelove metode ne nailaze ni na odobravanje navijača.

Tuchel pulls down Mane’s pants, walks away
by u/abbytarar in soccer

Komentara 1

KU
Kujttim
17:18 02.05.2023.

to su profesionalci koji zarađuju nekoliko milijuna eura godišnje. Lođe je kada se te metode primjenjuju na djeci, a za profi nogomet me nije briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije