Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA S TRIBINA

VIDEO Kolinda i Mateša ponosno gledali hrvatske sportaše: Neka igre počnu!

Kolinda Graar Kitarović na tribinama u Tokiju
Foto: Printscreen
1/2
24.07.2021.
u 09:53

I na diskašici Sandri Perković, dvostrukoj olimpijskoj pobjednici, te strijelcu Josipu Glasnoviću, branitelju zlata iz Rija, vidjelo se da uživaju u trenutku.

Predvođeni s dvoje aktualnih olimpijskih pobjednika, što je luksuz kakav si nije mogao priuštiti vrlo velik broj zemalja sudionica, hrvatski olimpijci stupili su na tokijski Nacionalni stadion, prizorište svečanosti otvaranja 32. ljetnih Olimpijskih igara.

I na diskašici Sandri Perković, dvostrukoj olimpijskoj pobjednici, te strijelcu Josipu Glasnoviću, branitelju zlata iz Rija, vidjelo se da uživaju u trenutku i očekivati je da će se nakon Igara obratiti nazočnim hrvatskim fotoreporterima da dokumentiraju tu uspomenu.

Inače, s tribina ovog velebnog zdanja našima su mahali Kolinda Grabar-Kitarović, članica MOO-a, i Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a, povlašteni utoliko što su bili među onih 1000 gledatelja kojima je bilo dopušteno ući na stadion.

Predsjednica koja je odabrala modnu kombinaciju s glagoljicom, sportašima je poslala poruku:

Odjeveni u opremu poljskog proizvođača sportske opreme 4F, sportašice u haljinicama, a sportaši u kratkim hlačama i majicama, njih dvadesetak, odlučilo je sudjelovati u nečemu što se u životu sportaša ne zaboravlja, a to je najveći defile na svijetu.

Dakle, ceremoniju otvaranja nisu pohodili svi naši olimpijci, ponajprije ne oni koji nastupaju već prvog službenog natjecateljskog dana. No, zato taj doživljaj nisu propustila četvorica vaterpolista, atletičari, strijelci, stolnotenisači, tenisačice, džudašice, gimnastičarka, boksač, plivač i plivačica...

>>>OVDJE PRATITE SVE NASTUPE HRVATSKIH OLIMPIJACA!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar turskicobane
turskicobane
11:46 24.07.2021.

Draga naša Kolinda želim ti od srca da preuzmeš NATO.

PV
prcko.vita
10:27 24.07.2021.

Jel im s tribina Kolinda opet obećala plaću od soma eura kada ona pobjedi i da ćemo biti Švicarska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije