Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PARIZU

VIDEO Kaos na utakmici NBA: Masovna tučnjava izbila na sredini terena

Match de basket de NBA entre les Cavs de Cleveland contre les Brooklyn Nets (111-102) à l'Accor Arena à Paris
Foto: Federico Pestellini
1/5
12.01.2024.
u 10:48

Nic Claxton je zabio koš pa odlučio provocirati suparnike. Tristan Thompson je reagirao i gurnuo ga na tlo, a sve je odjednom eskaliralo i pretvorilo se u opće rasulo

Ovoga četvrtka je pariški Bercy ugostio utakmicu NBA lige između Cavaliersa i Netsa. Momčad iz Clevelanda slavila je rezultatom 111:102, ali susret neće biti zapamćen po sjajnoj košarci.

Na početku posljednje četvrtine igrač Brooklyn Netsa Nic Claxton je zabio koš. Doima se da su tenzije među igračima u tom trenutku bile poprilično visoke. Na provokativno slavlje Claxtona igrač suparničke momčadi Tristan Thompson ga je pogurnuo na tlo.

Nakon toga je na parketu uslijedio fizički obračun i masa ljudi uletjela je na teren. Igrači su se počeli ustajati s klupa, a uključili su se i zaštitari. Sve je ipak relativno brzo završilo, a Thompson je zaradio isključenje. Snimku početka sukoba možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 1

MO
montello
09:26 15.01.2024.

boks ne kosarka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije