Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URUGVAJ ISPAO

VIDEO Je li Portugal namjerno izgubio od Koreje? Ovo je neobjašnjiva reakcija Ronalda

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - South Korea v Portugal
THAIER AL-SUDANI/REUTERS
02.12.2022.
u 19:05

Portugal je i prije zadnjeg kola osigurao prvo mjesto, a jedna reakcija Cristiana Ronalda začudila je mnoge

Portugal i Južna Koreja prošli su dalje nakon posljednjeg dana skupine H, urugvajska reprezentacija izgubila je sve šanse za osminu finala nakon gola Koreje u 91. minuti. Urugvaj je dobio Ganu rezultatom 2:0, ali to im nije bilo dovoljno jer su Korejci prošli u nokaut fazu zbog višeg postignutih golova. Ipak, na utakmici se dogodio zaista čudan potez Cristiana Ronalda koji je pobudio određene sumnje. 

>> VIDEO: Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

Portugal je ekspresno poveo, Ricardo Horta je zabio već u petoj minuti. Desni branič Diogo Dalot je lijepo probio desnu stranu i prizemno ubacio za Hortu na vrhu peterca, a on je loptu poslao u mrežu. U 27. minuti Južna Koreja izjednačuje. Gol je zabio Kim Young-gwon nakon kornera. Nakon neobjašnjive reakcije kapetana Portugala Cristiana Ronalda, a Kim je uklizao i poentirao za 1:1. 

Činilo se da će završiti 1:1 i da će dalje otići Portugal i Urugvaj, ali Koreja je u dramatičnoj završnici okrenula utakmicu i izborila nokaut fazu. U 91. minuti zabili  su preko premierligaškog tandema. Son je nakon kontre lijepo podvalio loptu za Wolverhamptonovog Hwang Hee-chana Hwanga koji je matirao Dioga Costu.

Pogotke i zaista čudnu reakciju Ronalda pogledajte OVDJE

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 6

OT
otrovnijezik
20:04 02.12.2022.

Hajde ne briši mi komentar. Koga više briga za seljobernika Kanade.

OL
olujasviholuja2
20:00 02.12.2022.

Trebalo bi nakon igranja po skupini, napraviti novi ždrijeb za osminu finala i to A, B, C i D, jedan bubanj, a E, F, G, i H drugi bubanj (radi velike pauze reprezentacije koje bi bila u A skupini, odnosnoo na H skupinu, da se spoje na ždrijebu). Pobjednici skupina bi igrali sa drugo plasirenima, sa tim da ne možež igrati sa reprezentacijom s kojem si igrao u skupini., tada nitko nebi kakulirao jer ne znaš koga ćeš dobiti u osmini finala i ždrijeb, tako i za 1/4 finale, a za 1/2 finale ne treba

Avatar Slatkica
Slatkica
20:23 02.12.2022.

dajte nam jos jednu slikicu Ronalda sa rasirenim batacima 😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije