Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNA IDEJA

VIDEO Hrvatski MMA borac ostao je bez noge nakon nesreće. Sada je postao viralni hit zbog prosidbe

KAMEN Music Events Zadar
11.09.2023.
u 16:44

Majić je početkom sedmog mjeseca ove godine doživio tešku prometnu nesreću. Pao je s motora te mu je zbog teških ozljeda morala biti amputirana potkoljenica.

Nekadašnji hrvatski MMA borac Tadija Majić glavni je protagonist viralnog videa prosidbe koja kruži na društvenim mrežama. Majić je bio talentirani borac koji se uglavnom borio pod okriljem FFC-a  i danas je neočekivano postao popularan među onima koji uopće ne prate MMA. 

Majić je karijeru završio 2016. godine pobjedom protiv Jasmina Ilijaša i nakon toga se više nije pojavljivao u javnosti. Majić je početkom sedmog mjeseca ove godine doživio tešku prometnu nesreću. Pao je s motora te mu je zbog teških ozljeda morala biti amputirana potkoljenica.

VEZANI ČLANCI:

Zadarska konoba Kamen na svojoj Facebook stranici podijelila je trenutak u kojem je Majić zaprosio svoju djevojku, a sve se dogodilo prije dva dana. Tadija i njegova djevojka Laura su večerali, a u jednom trenutku pojavili su se članovi klape Munita. Uz stihove Oliverove pjesme ‘‘Što to bješe ljubav‘‘, Majić je kleknuo pred svoju djevojku te je zaprosio, a ona je pristala.

Viralni hit možete pogledati OVDJE

Komentara 1

U3
U3Ne
11:20 16.09.2023.

Trovač dijece, novozagrebački diler

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije