Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

VIDEO Grbić slavio protiv Kovačića u Južnoj Koreji. Pogledajte golove iz dvoboja

Pre-Season Friendly - Atletico Madrid v Manchester City
KIM HONG-JI/REUTERS
30.07.2023.
u 16:14

Mateo Kovačić nije se previše istaknuo, tek je imao jednu veliku priliku, ali je sa sedam, osam metara pucao preko gola. Ivo Grbić nije imao previše posla, a kod gola je možda mogao biti malo energičniji, iako nije krivac.

Nogometaši Atletico Madrida u prijateljskoj utakmici odigranoj u Seoulu pobijedili su Manchester City s 2:1. Unatoč činjenici da su na terenu bile glavne zvijezde s obje strane, utakmica je bila pomalo dosadna, bez previše pravih prilika i vidjelo se da je još uvijek riječ o pripremnoj fazi.

U drugom dijelu oba trenera napravila su puno promjena, pa su tako ušla i dvojica Hrvata: od 46. minute na golu Atletica bio je Ivo Grbić, a od 55. u veznom redu Cityja Mateo Kovačić. Nakon osvježenja s klupe bolje je reagirao Atletico i stvorio nekoliko odličnih prilika, a postigao je i dva pogotka. Prvo je Depay zabio za 1:0, da bi povisio Carrasco. Poraz je Manchester Cityju ublažio Ruben Dias golom glavom nakon kornera.

VEZANI ČLANCI:

Mateo Kovačić nije se previše istaknuo, tek je imao jednu veliku priliku, ali je sa sedam, osam metara pucao preko gola. Ivo Grbić nije imao previše posla, a kod gola je možda mogao biti malo energičniji, iako nije krivac.

Za Manchester City ovo je kraj priprema, vraća se u Englesku gdje ga sljedeću nedjelju očekuje susret protiv Arsenala u Community Shieldu.

Golove možete pogledati OVDJE, OVDJE i OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije