Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠAN NASTUP

Kovačić oduševio Guardiolu u debiju za City: Španjolac je stalno ponavljao dvije riječi

British Grand Prix
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
23.07.2023.
u 21:11

Građani su slavili u pripremnom dvoboju protiv japanske Yokohame, a Kova je odradio prvih 45 minuta

Mateo Kovačić debitirao je za Manchester City u prijateljskom dvoboju protiv japanske Yokohame u pobjedi od 5:3. Kovačić je susret započeo od prve minute u veznom redu u prijateljskoj utakmici protiv Japanaca, a iz igre je izašao na poluvremenu kada ga je zamijenio Phil Foden.

Igrao je u veznoj liniji s Johnom Stonesom, Kalvinom Phillipsom te Coleom Palmerom. Za svoj nastup dobio je ocjenu vrlo pristojnu 6. Britanske novine Manchester Evening News njegov je nastup ocijenile su sa šest od mogućih deset, uz komentar da se 'jako dobro uklopio u novu momčad'.

O nastupu hrvatskog veznjaka pohvalno je govorio je njegov menadžer Pep Guardiola.

 - Mateo je bio jako dobar. Izvrstan je igrač, to svi znamo. Ovo je tek prva utakmica i još mora upoznati ekipu i sve što tražimo, ali igrao je jako, jako dobro.

VEZANI ČLANCI:

Dakle, Pep je iznimno zadovoljan premijernim nastupom hrvatskog reprezentativca za kojeg se očekuje da dostojno zamijeni bivšeg kapetana Gundogana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije