Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Yokohami

Mateo Kovačić debitirao za Manchester City, Guardiola ga uvrstio u prvi sastav

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
23.07.2023.
u 15:23

Naš reprezentativac u Cityju izabrao je dres s brojem 8, a u prvom nastupu za novi klub odigrao je prvih 45 minuta na lijevoj strani veznog reda

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić u dresu s brojem 8 debitirao je za Manchester City u prijateljskoj utakmici u Yokohami s domaćim japanskim prvoligašem Marinosima. Manchester City u njoj je pobijedio s 3:2 nakon što je već nakon 37 minuta bio u rezultatskom minusu 0:2. Potom su pogotke za europskog prvaka postigli Stones u 40., Alvarez u 43. i Haaland u 52. minuti.

Pep Guardiola izveo je u Yokohami ovu momčad: Ortega – Walker, Akanji, Ake – Palmer, Stones, Phillips, Kovačić – McAtee, Grealish – Alvarez. Naš reprezentativac igrao je samo u prvom poluvremenu, a u drugom su u igru ušli Foden, Haaland, Cancelo, Bernardo Silva, Sergio Gomez, Rodri, Lewis, Laporte, Bobb i Ruben Dias, a Kevin de Bruyne cijelu je utakmicu odgledao s klupe.

Sljedeću pripremnu utakmicu Manchester City igrat će 26. srpnja u Tokiju, a suparnik će mu biti Bayern. Dakle, Tuchel protiv Guardiole, a Kovačić protiv Stanišića. 

 

Komentara 3

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
16:01 23.07.2023.

Bravo Mateo

DU
Deleted user
17:26 23.07.2023.

MC ima toliko kvalitetnih igrača da bi vrlo lako mogao napraviti 2 jednako kvalitetne momčadi. I obadvije bi se borile za naslov prvaka u Premiershipu.

Avatar barba_arba
barba_arba
00:47 24.07.2023.

DJ Mato, cajke, cajke i cajke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije