Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINU DANA POSLIJE

VIDEO Fifa objavila prekrasne poteze Marka Livaje koji su doveli do odlučujućeg pogotka u Kataru

KATAR 2022 - Mislav Oršić zabio gol od stative za 2:1 protiv Maroka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
20.12.2023.
u 16:00

Ključni pogodak bio je onaj Mislava Oršića. Vjerojatno bi i samome Oršiću taj pogodak bio u užem izboru kada je riječ o najvažnijim golovima njegovog života, a ključan je doprinos bio onaj kapetana Hajduka, Marka Livaje

Hrvatska nogometna reprezentacija je prije godinu dana osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru. To je 'vatrenima' bila druga medalja sa svjetskih prvenstva u nizu, a težak protivnik za treće mjesto bio je sjajni Maroko.

Hrvatska reprezentacija je naposljetku slavila rezultatom 2:1, a strijelci pogodaka koji su još jednom potvrdili da je Hrvatska doista svjetska nogometna velesila bili su Joško Gvardiol i Mislav Oršić.

GALERIJA Hrvatska pobijedila Armeniju i osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2024. godine

KATAR 2022 - Mislav Oršić zabio gol od stative za 2:1 protiv Maroka
1/30

Ključni pogodak bio je onaj Mislava Oršića. Vjerojatno bi i samome Oršiću taj pogodak bio u užem izboru kada je riječ o najvažnijim golovima njegovog života, a izvrstan potez i doprinos dao je napadač Hajduka, Marko Livaja

VEZANI ČLANCI:

Navukao je na sebe Marokance pa izvrsnim dodavanjem pronašao Oršića. Snimka pogotka i hrvatskog slavlja obišla je svijet. Sada se i Fifa odlučila prisjetiti ovog prekrasnog poteza. Video je prikupio dva milijuna pregleda, a 'lajkove' je dobio i od kapetana Luke Modrića te legende vatrenih, Ivana Perišića.

VIDEO Otkriveno koliko Saudijci nude Luki Modriću: Prošlog ljeta poslali su ponudu od 200 milijuna eura

Komentara 1

KR
kruti183
18:51 20.12.2023.

jel su napisali i da je mr PRIMITIVUS podvil rep i sklisal iz repke ko zadnji klošar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije