Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U MADRIDU

VIDEO Ancelotti i Vinicius gadno se posvađali na utakmici: 'Pa što želiš od mene?!'

LaLiga - Real Madrid v Las Palmas
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/8
29.09.2023.
u 10:31

Kraljevski klub slavio je 2:0 protiv Las Palmasa, a utakmicu je obilježio sukob trenera i najveće zvijezde

Najveća zvijezda Reala, Vinicius Junior vratio se u sastav Madriđana nakon četiri utakmice pauze zbog ozljede. Ancelotti mu je dao zadnjih pola sata u pobjedi nad Las Palmasom (2:0) i uspio se posvađati s brazilskom zvijezdom. Povratak Realovog asa obilježili su verbalni sukob s trenerom usred utakmice i ljutiti pogledi koje su razmijenili nakon dvoboja.

"Moraš igrati otvorenije!" govorio je Talijan svom nogometašu očito nezadovoljan njegovim kretnjama. 

Vinicius mu je potom ljutito poručio: "Pa, što želiš od mene?!" pokazujući kako je cijela momčad loše postavljena i da tu ne može napraviti ništa. 

VEZANI ČLANCI:

Ancelotti se nezadovoljan vratio na klupu pa ustao kada ga je Brazilac opet naljutio i vikao mu: "Ne možeš tako igrati, ne možeš tako igrati!"

Po završetku utakmice Ancelotti i Vini nisu se ni rukovali, samo su se ljutito pogledali. 

 

 

Komentara 1

KU
Kujttim
18:48 29.09.2023.

Ha, ha,...zadaća trenera je uvijek poticati igrača i korigirati ga. Nisu svi igrač spremni, koliko god bili tehnički vješti, brzo učiti i usvajati ono što trener želi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije