Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE KRITIKE

Većinu igrača treba potjerati, ne zaslužuju njemački dres!

Njemačka Južna Koreja
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
28.06.2018.
u 23:37

– Rekao sam to toliko puta, ali očito moram ponoviti: Özil je precijenjeni nogometaš. Govor njegova tijela je kao u mrtve žabe – rekao je Basler.

Njemački mediji i brojne legende Elfa ne prestaju s paljbom nakon šokantnog ispadanja Njemačke sa Svjetskog prvenstva.

Bez riječi”, stoji na naslovnici Bilda, a zanimljivo, istim je riječima taj list opisao i 7:1 pobjedu nad Brazilom prije četiri godine.

No, sada te riječi imaju sasvim suprotno značenje.

“Svi su na testu nakon ovog fijaska, čak i Löw”, stoji na naslovnici Kickera.

Njemačka Južna Koreja
1/9

Povijesna sramota”, naslovnica je Spiegela.

– Ovo je najveća sramota u povijesti njemačkog nogometa. Nisu igrali kao momčad i nisu pokazali strast – izjavio je Lothar Matthäus, a Berti Vogts je rekao: 


– Mnogi igrači ne zaslužuju mjesto u reprezentaciji, vjerujem da će se Savez nakon ovoga zahvaliti mnogima. Nastupi u Rusiji nisu bili vrijedni njemačke momčadi. Nisu pokazali volju, bili su spori...

Od svih igrača, najviše kritiziraju Mesuta Özila, jer je Elf izgubio obje utakmice (Meksiko i Južna Koreja) u kojima je on igrao.

Özila je žestoko napao i Mario Basler, jedan od najpoznatijih njemačkih nogometaša 90-ih.

– Rekao sam to toliko puta, ali očito moram ponoviti: Özil je precijenjeni nogometaš. Govor njegova tijela je kao u mrtve žabe – rekao je Basler.

Još jedna legenda, Paul Breitner, kritizirao je pak Tonija Kroosa i Manuela Neuera.

– Ovo je katastrofa. Nisam vidio nikoga na terenu tko je želio izvući momčad iz letargije. Ne sviđa mi se 15 tisuća Kroosovih dodavanja ako barem jednom ne pokuša iskoristiti prostor koji je osvojio. Kroos je dobar igrač, ali nije vođa. A Neuer je previše puta pokazao da ne razumije igru u šesnaestercu – kazao je Breitner.

 >> Trening hrvatske reprezentacije

Komentara 11

DU
Deleted user
01:14 29.06.2018.

Komentari njemačkih magazina i portala kao i tamošnjih komentatora su zadnje "žutilo" i ltipičan primjer licemjerja i arogancije .Kao i naši ovdašnji uostalom. Svatko imalo objektivan je vidio da sa ova njemačka postava "muči" več zadnje dvije ,tri godine. ToTo je ispuhan sastav nakon svog zenita tamo 2014. I logično je da su neki od igrača kao Ozil. MIler ,Boateng , Kroos i sl. proživili svoj vrhunac karijere. Ne znam što su posebno očekivali -pa gubili su i pripremne utakmice netom prije odlaska na SP! ? Istina , imali su i puno promašaja pogotovo protiv Koreanaca i manjka sreće, ali to je tako,jedna gol te dijeli od slave ili "propasti". Napadati pojdine igrače sada je licemjerstvo. Ta još pred samo koju godinu su ih ti isti mediji i komentatori kovali u zvijezde.S razlogom.

DU
Deleted user
23:50 28.06.2018.

S obzirom kako je trend da reprezentacije postaju timovi državljana neke zemlje, a ne nacije koja tu zemlju tvori onda to dođe kako dođe. Ista je stvar recimo kod "Francuza" i oni su također prošli svoju Goglotu. I sad imaju 4-5 pravih Francuza, sve ostalo crnci ili Arapi. Da Hitler vidi kako za Njemačku igraju Boateng, Özil, Khadeira, Rüdiger i Gündoğan vrtio bi se u grobu kao ventilator. Multikulturalnost puca na svim šavovima i danas na summitu o migrantima pa tako i u "reprezentacijama". Kako se može recimo Boateng naježiti na njemačku himnu???

GE
Germanicus
23:54 28.06.2018.

Basler je u pravu..kretencina u Arsenalu godisnje ubire 20!!!!!!!!milijuna Eura bez da je toj momcadi ista donio!Koliko koras biti imbecil da tom paraplegicaru dajes toliki novac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije