Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE KRITIKE
Povratak na članak

Većinu igrača treba potjerati, ne zaslužuju njemački dres!

– Rekao sam to toliko puta, ali očito moram ponoviti: Özil je precijenjeni nogometaš. Govor njegova tijela je kao u mrtve žabe – rekao je Basler.

Komentari 11

DU
Deleted user
01:14 29.06.2018.

Komentari njemačkih magazina i portala kao i tamošnjih komentatora su zadnje "žutilo" i ltipičan primjer licemjerja i arogancije .Kao i naši ovdašnji uostalom. Svatko imalo objektivan je vidio da sa ova njemačka postava "muči" več zadnje dvije ,tri godine. ToTo je ispuhan sastav nakon svog zenita tamo 2014. I logično je da su neki od igrača kao Ozil. MIler ,Boateng , Kroos i sl. proživili svoj vrhunac karijere. Ne znam što su posebno očekivali -pa gubili su i pripremne utakmice netom prije odlaska na SP! ? Istina , imali su i puno promašaja pogotovo protiv Koreanaca i manjka sreće, ali to je tako,jedna gol te dijeli od slave ili "propasti". Napadati pojdine igrače sada je licemjerstvo. Ta još pred samo koju godinu su ih ti isti mediji i komentatori kovali u zvijezde.S razlogom.

VL
DU
Deleted user
23:50 28.06.2018.

S obzirom kako je trend da reprezentacije postaju timovi državljana neke zemlje, a ne nacije koja tu zemlju tvori onda to dođe kako dođe. Ista je stvar recimo kod "Francuza" i oni su također prošli svoju Goglotu. I sad imaju 4-5 pravih Francuza, sve ostalo crnci ili Arapi. Da Hitler vidi kako za Njemačku igraju Boateng, Özil, Khadeira, Rüdiger i Gündoğan vrtio bi se u grobu kao ventilator. Multikulturalnost puca na svim šavovima i danas na summitu o migrantima pa tako i u "reprezentacijama". Kako se može recimo Boateng naježiti na njemačku himnu???

VL
GE
Germanicus
23:54 28.06.2018.

Basler je u pravu..kretencina u Arsenalu godisnje ubire 20!!!!!!!!milijuna Eura bez da je toj momcadi ista donio!Koliko koras biti imbecil da tom paraplegicaru dajes toliki novac!

VL
TO
Tomisl
09:27 29.06.2018.

"nadljudi" njemci nisu jedini koji znaju igrat , Özil im je sve ove godine bijo dobar. Ne podnose druge nacijonalnosti , vijere, kulture,politiku , osim kad je u pitanju izrabljivanje i koristoljublje. Da se sutra pojavi neki novi "führer" ,onioni bi opet svi za njim. Zivila Hrvatska !!!

VL
JM
jm98
08:46 29.06.2018.

Uvijek se sjetim riječi Nike Kovača:"Ja sam od prvog dana znao kojoj reprezentaciji pripadam".Druženjem s Erdoganom Özil je pokazao kojoj reprezentaciji pripada.On je jedini krivac što se dogodilo s Njemačkom.Hodao je po terenu i samo zauzimao prostor.Özila se Real na vrijeme riješio.Löw je u reprezentaciju pozvao čovjeka koji je pred vratima turske seniorske reprezentacije.Zašto?Multikulturalnost je pala,a Merkelica je cijelo vrijeme forsira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.