Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Nijemci otišli iz Rusije, a jedan detalj s oproštaja nasmijao je cijeli svijet!

Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
28.06.2018.
u 15:50

Naravno, nije dugo trebalo da to postane hit na društvenim mrežama.

Njemačka nogometna reprezentacija jučer je izgubila od Južne Koreje (0:2) i ispala sa Svjetskog prvenstva. Veliki je to šok za nogometnu naciju, koja je bila branitelj naslova.

Jasno je da su oni sad glavna tema u nogometnom svijetu, nitko nije očekivao da će tako rano otići kući.

- Teško je nešto pametno reći osim da je to za nas veliki šok. Strašno smo razočarani. Moramo čestitati suparnicima. Nismo zaslužili ponovo biti prvaci. Nismo ispali jer nismo željeli pobijediti, nego nismo stvorili pravu priliku za vodstvo, cijelo vrijeme smo zaostajali. Zaslužili smo ispasti, rekao je Joachim Löw.

Njemačka
1/12

Njemačka nikada nije ispala u skupini na SP-u, zbog čega je ovo još čudnije. Uvijek su Nijemci prošli barem u drugi krug, posljednjih godina na velikim su natjecanjima dolazili najmanje do polufinala, a ovoga puta doživjeli su pravi debakl.

- Nitko ne može objasniti zbog čega nam se ovo dogodilo. U svlačionici je vladala grobna tišina. Ovo je povijest i sigurno će podići puno prašine u Njemačkoj, rekao je Löw.

I zaista, ovo će ući u povijest, ali onakvu kakvu nitko nije očekivao prije početka Mundijala. Upravo zbog toga jedan detalj na današnjem odlasku reprezentacije iNjemačke iz Rusije nasmijao je svijet.

>>Pogledajte kako hrvatski navijači komentiraju igru vatrenih

Naime, na klupskom autobusu i dalje je stajao slogan:

"Idemo zajedno ispisati povijest". Naravno, nije dugo trebalo da to postane hit na društvenim mrežama.

Komentara 70

Avatar EvoMeneMojiLudi
EvoMeneMojiLudi
16:40 28.06.2018.

Da Bog da i nas ismijavali za 4 godine zato što je prvak svijeta ispao u grupi. :)

PR
prajdali100
16:38 28.06.2018.

Jesu li Srbi uhvatili isti let s Njemcima ? Mislim, jeftinije je.I Veliki Vođa Vučić bio bi oduševljen. Moguće i Vulin....

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:40 28.06.2018.

Ima li jos nevaznih novosti o Elfu? Koje boje su im bili sicevi u busu. Kakve cipele je nosila cistacica. Dali su (pazi ovo ce biti vrlo smesno) dvojica igraca imali iste kofere? Pa ih mozda zamjenili? A haha. Sigurnoo ima jos mnogo beznacajnosti koje mozete izvjestavati o Njemcima do kraja tjedna ili duze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije