Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA VIJEST

Večernji doznaje za novu senzaciju na pomolu: Dinamo je kontaktirao bivšeg trenera Hajduka!

Zagreb: Trener Hajduka Valdas Dambrauskas
Sanjin Strukic/PIXSELL
29.01.2024.
u 13:32

Navodno su iz Dinama kontaktirali Litavca koji jučer nije bio raspoložen za razgovor niti komentiranje spomenute informacije. Ovaj scenarij navodno je bio prva opcija u slučaju da Dinamo u prošlom kolu nije pobijedio Istru.

U potrazi za rješenjem koje bi Dinamo izvuklo iz igračke i rezultatske krize, u maksimirskim su uredima zadnjih tjedana razmišljali o jednom dobro poznatom trenersko imenu. Naime, predmet razgovora je bio Valdas Dambrauskas, litavski trener koji je prije godinu i pol dana radio u splitskom Hajduku.

GALERIJA Dinamo jedva slavio protiv Istre 

Zagreb: Trener Hajduka Valdas Dambrauskas
1/22

Navodno su iz Dinama kontaktirali Litavca koji jučer nije bio raspoložen za razgovor niti komentiranje spomenute informacije. Ovaj scenarij navodno je bio prva opcija u slučaju da Dinamo u prošlom kolu nije pobijedio Istru.

VEZANI ČLANCI:

Dambrauskas je do nedavno bio trener grčkog prvoligaša OFI-ja s Krete jer je u međuvremenu dobio otkaz. U karijeri je vodio i i bugarski Ludogorec s kojim je osvojio naslov prvaka. Dakako, navijači bijelih ga najviše pamte zbog osvojenog hrvatskog kupa 2022. godine. 

 

Komentara 23

NE
Nemanadimak
13:52 29.01.2024.

Rijeka moze na kraju dobiti prvenstvo. Dodatna motivacija je Jakirovic koji ih je ostavio a sjetimo se Rijeke kako je izvanredno igrala u borbi za Europu i jako malo je falilo da prodje dalje. U svakom slucaju ako gledamo trnutacnu formu Dinama i Hajduka, Rijeka je u boljoj formi i ima tim i slogu sto ce joj biti samo plus za drugi dio prvenstva.

KR
Krueger
14:13 29.01.2024.

Jakirevića treba pustiti da odradi do kraja sezone je najgore bi sada bilo minejati trenera kad je ostalo par mjeseci do kraja. vodio je Zrinjski, vodio je rijeku i obje momčadi igrale su brzi i efikasan nogomet! problem dinama nije Jakirević nego par seniora u Dinamu koji "moraju" igrati i kad nisu u formi, a tu je prvi petković pa ademi, mišić..Jakirević jednostavno mora presjeći i početi ih stavljati na klupu, ljutili se oni ili ne i stavljati druge igrače koji idu "glavom na kopačku"! tek tada će dinamo proigrati, nema ništa od umiranja u ljepoti, moraju igrati najspremniji, svi ostali-klupa!

EJ
ejStef
13:37 29.01.2024.

Ma katastrofa. Ova prava je totalno nesposobna, iz lošeg u gore. Neće ih trener spasiti, toliko su uništili klub da nema pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije