Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO STANJE U MAKSIMIRU

VL ekskluzivno doznaje: Dogodio se preokret u Dinamu, Peras sazvala izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora

Zagreb:  Svečana loža na maksimirskom stadionu
Igor Kralj/PIXSELL
29.01.2024.
u 11:39

Dvojica članova izvršnog odbora Dinama, koji su izravni predstavnici navijača, Ivan Nauković i Dubravko Skender, tražili su sazivanje izvanredne sjednice IO-a zbog svih posljednjih događaja u Dinamu.

Uoči vrlo važne Dinamove utakmice u Puli protiv Istre koju su plavi teško dobili rezultatom 0:1, u klubu je bila poprilično burna situacija i zatraženi su razgovori. Petorica članova izvršnog odbora Dinama, među kojima su i predstavnici navijača Ivan Nauković i Dubravko Skender te Dragutin Kamenski, koji figurira kao potencijalni novi predsjednik Dinama, zatražili su tada hitni sastanak Izvršnog odbora.

GALERIJA Dinamo teškom mukom slavio protiv Istre

Zagreb:  Svečana loža na maksimirskom stadionu
1/22

Tražili su odgovore na nekoliko pitanja. Željeli su znati zašto je momčad u porazu od Lokomotive izgledala tako beskrvno i neuigrano, odnosno zašto nema sportskog direktora i zbog čega je Brekalo prebjegao na Poljud, iako se praktički nudio da se vrati u svoj matični klub i Maksimir. 

VEZANI ČLANCI:

Mirko Barišić i Vlatka Peras nisu se na prvu oglasili na taj zahtjev i nisu željeli izvanrednu sjednicu, no Večernji list doznaje kako su ipak popustili zahtjevima te će se sjednica tako održati u ponedjeljak i to na zahtjev na predsjednice uprave Vlatke Peras. U svakom slučaju, u ponedjeljak će biti vrlo dinamično u Maksimirskoj 128.

 

Više o tom slučaju pročitajte OVDJE.

Komentara 30

EJ
ejStef
12:34 29.01.2024.

I što će biti nakon izvanredne sjednice? Ništa, obećat će se koja udobnija fotelja i to je to... Dinamo je devastiran, struka je potjerana, nema šanse to popraviti, a pitanje da li se uz sve ove nesposobne, pohlepne privjeske uopće može nešto izgraditi i koliko bi to trajalo... Nije to samo Brekalo, to je bježanje mladih igrača (i trenera) iz kluba, to je tjeranje postojećih igrača pod ugovorom i potpisivanje prosječnih ili ispodprosječnih "pojačanja". Jedina struka koja je ostala je onda "stručni stožer" s Jakirovićem, a pitanje koliko i taj ima manevarskog prostora. Uglavnom se i on, zajedno s igračima, utopio u stanje gdje se klub sustavno devastira... Igračima pada vrijednost, novac od maksimalnih izlaznih transfera je nestao, nema u klubu nikoga tko zna i može osigurati normalno funkcioniranje biznisa, a o struci je već prije sve rečeno, nema skautinga, nema posloženih škola, nema nikoga tko zna plivati u tom nogometnom svijetu, nema niti PR službe, ma katastrofa. Eto, dedica i žena uništili Dinamo, uz veliku pomoć BBB i medija... I sada ti BBB koji su sukrivci za ovo stanje traže neki sastanak? Što dobrog može iz toga izaći? Naravno da ništa...

Avatar Castro
Castro
12:02 29.01.2024.

Dvoje nesposobnjakovica koji misle da za svoje neuspjehe uopce nisu duzni izaci i nesto reci a kamoli za to odgovarati. Deda je zaista nedodirljiv.

KP
Karlovacko pivo
12:05 29.01.2024.

Vidi se tkoje krivac zašto Brekalo nije potpisao za Dinamo nesposobni deda i društvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije