Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdili

Važna Uefina odluka: Ovako će završiti LP, evo kada igraju Dinamovi fakini

Dinamovi juniori
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.06.2020.
u 16:08

U ponedjeljak su klubovi i Uefadogovorili konsenzus kako će bi Liga prvaka trebala bi biti završena "Final 8" turnirom te je sastanak IO Uefe bio tek formalnost

Izvršni odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA) u srijedu je potvrdio kako će se završnica ovosezonske Lige prvaka održati u Lisabonu od 12. do 23. kolovoza.

U ponedjeljak su klubovi i Uefadogovorili konsenzus kako će bi Liga prvaka trebala bi biti završena 'Final 8' turnirom te je sastanak IO Uefe bio tek formalnost.

Do sada su četiri kluba, Atalanta, RB Leipzig, Atletico Madrid i Paris SG, izborili plasman u četvrtfinale, dok preostala četiri para osmine finala moraju odigrati svoje uzvratne susrete. Tako bi se dvoboji Juventus - Lyon, Manchester City - Real Madrid, Barcelona - Napoli i Bayern - Chelsea trebali igrati u Torinu, Manchesteru, Barceloni i Münchenu 7. i 8. kolovoza, a ukupni pobjednici bi izborili završni turnir u Lisabonu.

Četvrtfinalni susreti igrali bi se od 12. do 15. kolovoza, polufinala 18. i 19. kolovoza, a finale 23. kolovoza. Domaćini će biti stadioni Luz i Jose Alvalade.

Trenutačni plan je da se utakmice igraju bez gledatelja, no ako će to epidemiološki uvjeti omogućiti nije isključeno da se dopusti i dolazak gledatelja na stadione.

Završnica Europske lige odigrat će se na sličan način u Njemačkoj od 10. do 21. kolovoza, a gradovi domaćini su Duisburg, Düsseldorf, Gelsenkirchen i Köln.

Dinamovi juniori će svoj nastavak u pohodu u Ligi prvaka imati na turniru u Nyonu, između 16. i 25. kolovoza!

Fakini maksimirskog kluba u četvrtfinalu igraju protiv Benfice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije