Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari prijatelji

Vatrenog silno razveselio posjet dojučerašnjeg kapetana Crvene zvezde: Stigao mi je brat

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
09.01.2020.
u 12:48

Rakitić i Marin nogometni su kruh dijelili u Sevilli

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić silno se razveselio susretu s dojučerašnjim kapetanom Crvene zvezde Markom Marinom.

Ne čudi jer se dečki znaju već godinama, uostalom, upravo je Rakitić bio taj koji je pomogao Marinu da 2014. godine prelomi i dođe u Sevillu na posudbu iz Chelseaja.

– Kada sam dobio Sevillinu ponudu, najprije sam nazvao Rakitića i pitao ga za savjet. Rekao mi je da se oženio ovdje, da je presretan te mi je odluka potom bila laka – kazao je tada Marin koji boravak u glavnome gradu Andaluzije pamti po dobrom.

Naime, bio je dio momčadi koja je osvojila Europsku ligu svladavši u finalu Benficu nakon izvođenja udaraca s bijele točke, a put ga je kasnije odveo u Fiorentinu, Anderlecht, Trabzonspor, Olympiacos, Crvenu zvezdu...

Beogradski klub napustio je prije nekoliko dana te je u međuvremenu postao igrač saudijskog kluba Al Ahlija. Budući da se tamo zbog završnice španjolskog Superkupa upravo nalazi i Rakitić, Marin je iskoristio priliku da se dođe javiti.

"Stigao je brat malo u posjet", napisao je nasmiješeni Rakitić ispod zajedničke fotografije, čime je potvrdio da su već godinama sjajni prijatelji koji se jedan drugome silno vesele. Hrvatski reprezentativac u nastavku objave Marinu je poželio sreću u novoj sredini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stigo brat malo u posjetu.. @markomarin11 😁💪⚽️ sretno majstore.!

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Ključne riječi

Komentara 3

JA
JanezIQ45
22:43 10.01.2020.

EUJanez... Bio danas u zoloskom vrtu i pitam tamo majmuna dali on zna gdje je rodjen Marko Marin!? Naravno pa to zna svaka budala, kaze rodjen je u Bosanskoj Gradiski! Eto vidis cak i majmun to zna!

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:08 09.01.2020.

Jasno da se Švajcarac iz Basela i rođeni Njemac razvesele kada se sretnu makar su se u međuvremenu motali po balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije