Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE IH JOŠ

Vatreni sve bliže Poljudu: Saznali smo kako su iz Splita reagirali na Šukerov izostanak

Milenijiska fotografija Šime Strikomana na Poljudu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
30.04.2019.
u 14:07

Ovo je povijesni sastanak, jako sam zadovoljan sto smo napokon sjeli s članovima Hajduka i Splita za stol. Sjetite se samo kako smo bili udaljeni prije pola godine ili godinu dana, a sada smo napokon za istim stolom

Nakon što se u ponedjeljak dogodio sastanak na kojem su sudjelovali Marijan Kustić kao predstavnik HNS-a te Marin Brbić, Benjamin Perasović i Andro Krstulović Opara sa strane Hajduka i Grada Splita, oglasili su se iz oba 'tabora'. 

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti.

- Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić. 

Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o  nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu - poručili su. 

Kustić zadovoljan i očekuje utakmicu vatrenih na Poljudu

Slične je poruke poslao i Marijan Kustić.

- Ovo je povijesni sastanak, jako sam zadovoljan sto smo napokon sjeli s članovima Hajduka i Splita za stol. Sjetite se samo kako smo bili udaljeni prije pola godine ili godinu dana, a sada smo napokon za istim stolom. Upoznali smo čelnike Hajduka i Splita s reformama koje se provode u HNS-u. Ovo je prvi korak prema otopljavanju odnosa i vraćanju povjerenja u HNS. Duboko se nadam da će ovi razgovori rezultirati igranjem utakmice između vatrenih i Mađarske na Poljudu. Ovo je prvi u nizu naših sastanaka, sljedeći će se dogoditi za 7-8 dana - rekao je. 

Otkrio je i Kustić kako su predstavnici Hajduka i Splita reagirali na izostanak predsjednika Saveza Davora Šukera sa sastanka. 

- Oni su i ranije bili upoznati s tim da će Šuker biti odsutan jer sam im rekao da će biti na službenom putu - zaključio je Kustić. 

>>> Pogledajte koliko vrijede vatreni

Komentara 9

GU
guslarjovo
14:48 30.04.2019.

Nadam se da će objaviti tko je nacrtao svastiku. Inače ništa od repke, Tako i tako od straha su svaku utakmicu izgubili. Napred vatreni

KR
kruti26
07:57 01.05.2019.

ma kaj moljakate taj fk orjunu, svejedno će pijana,drogirana i plaćena muladija napravit neko sranje!!!!

MO
moškov
14:16 30.04.2019.

St bi trebao imati barem 1/4 moci zg a ne da st tretira kao nase malo misto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije