Naslovnica Sport reprezentacija

Vatreni sve bliže Poljudu: Saznali smo kako su iz Splita reagirali na Šukerov izostanak

Ovo je povijesni sastanak, jako sam zadovoljan sto smo napokon sjeli s članovima Hajduka i Splita za stol. Sjetite se samo kako smo bili udaljeni prije pola godine ili godinu dana, a sada smo napokon za istim stolom
30. travnja 2019. u 14:07 9 komentara 1606 prikaza
Milenijiska fotografija Šime Strikomana na Poljudu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što se u ponedjeljak dogodio sastanak na kojem su sudjelovali Marijan Kustić kao predstavnik HNS-a te Marin Brbić, Benjamin Perasović i Andro Krstulović Opara sa strane Hajduka i Grada Splita, oglasili su se iz oba 'tabora'. 

Marin Brbić Susret u Hiltonu Vodstvo Hajduka i HNS-a u Zagrebu održali sastanak

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti.

- Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić. 

Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o  nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu - poručili su. 

Toni Dalić Prvi veliki intervju Toni Dalić: Nisam tatin sin, otac me potjerao iz kluba

Kustić zadovoljan i očekuje utakmicu vatrenih na Poljudu

Slične je poruke poslao i Marijan Kustić.

- Ovo je povijesni sastanak, jako sam zadovoljan sto smo napokon sjeli s članovima Hajduka i Splita za stol. Sjetite se samo kako smo bili udaljeni prije pola godine ili godinu dana, a sada smo napokon za istim stolom. Upoznali smo čelnike Hajduka i Splita s reformama koje se provode u HNS-u. Ovo je prvi korak prema otopljavanju odnosa i vraćanju povjerenja u HNS. Duboko se nadam da će ovi razgovori rezultirati igranjem utakmice između vatrenih i Mađarske na Poljudu. Ovo je prvi u nizu naših sastanaka, sljedeći će se dogoditi za 7-8 dana - rekao je. 

Mario Branco 'THE SUN' 'Bomba' iz Engleske! Hajduku nije bio dovoljno dobar, a sada ga želi Manchester?

Otkrio je i Kustić kako su predstavnici Hajduka i Splita reagirali na izostanak predsjednika Saveza Davora Šukera sa sastanka. 

- Oni su i ranije bili upoznati s tim da će Šuker biti odsutan jer sam im rekao da će biti na službenom putu - zaključio je Kustić. 

>>> Pogledajte koliko vrijede vatreni

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • guslarjovo:

    Nadam se da će objaviti tko je nacrtao svastiku. Inače ništa od repke, Tako i tako od straha su svaku utakmicu izgubili. Napred vatreni

  • kruti26:

    ma kaj moljakate taj fk orjunu, svejedno će pijana,drogirana i plaćena muladija napravit neko sranje!!!!

  • bili brod:

    Samo da se ne pojavi ljigavac Suker !