Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Hiltonu

Vodstvo Hajduka i HNS-a u Zagrebu održali sastanak

Marin Brbić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
29.04.2019.
u 21:14

Izgleda kako su napokon pronašli zajednički jezik te se večeras vodstvo Hajduka i HNS-a sastalo u Hiltonu

Marin Brbić, Benjamin Perasović i Andro Krstulović Opara viđeni su nešto iza 19 sati kako napuštaju neboder u kojem je sjedište HNS-a, gdje su bili na razgovoru s čelnicima saveza, javlja 24 sata.

Sukob splitskog kluba i HNS traje već godina.

>> Pogledajte video: Trener Nenad Bjelica produžio ugovor s Dinamom

-  Ove ljude iz HNS-a treba odnijeti orkanskom burom. Nadam se boljem sutra hrvatskog nogometa, ali ne s ovim ljudima - rekao je Ivan Kos, bivši predsjednik Uprave Hajduka nakon što su predstavnici Hajduka i Splitsko-dalmatinskog saveza napustili Skupštinu.

Hajduk je iznio sedam zahtjeva i izrazio želju za domaćinstvom jedne utakmice kvalifikacija, što su čelnici HNS-a prihvatili.

Izgleda kako su napokon pronašli zajednički jezik te se večeras vodstvo Hajduka i HNS-a sastalo u Hiltonu.

Tema razgovora bila je kvalifikacijska utakmica za EP protiv Mađarske, koja bi se 13. listopada trebala igrati u Splitu.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih

Marin Brbić
1/74

To bi trebao biti prvi susret reprezentacije u Splitu od  lipnja 2015. protiv Italije kada se igralo na praznom Poljudu. Posljednja utakmica pred splitskom publikom vatreni su  igrali 15. kolovoza 2012 protiv Švicarske. 

Sastanak je trajao sat i pol i napravljen je veliki korak prema pomirenju. Srebrom sa SP-a u Rusiji izbornik Zlatko Dalić i vatreni vratili su nacionalni ponos i normalno je da hrvatska nogometna reprezentacija igra širom domovine.

Ključne riječi

Komentara 35

IB
Ivan_bol
21:26 29.04.2019.

Predstavnici Hajuka nemaju što traziti i biti na tom sastanku. Stadion je gradski i utakmicu treba organizirati grad Split i HNS.

Avatar Django
Django
21:48 29.04.2019.

Došli izmoliti “pošteno suđenje” kako bi se kvalificirali za Europu. Za uzvrat su obećali mir dokraja prvenstva.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:37 29.04.2019.

Ne vjeruj opancaru i jugoljevicaru, dok se sa njim rukujes on razmislja kako ti najbolje zabiti noz u ledja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije