Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE BARAKUDA

Vaterpolist Josip Vrlić debitira za Hrvatsku, u Riju je igrao za Brazil

25.07.2021.
u 12:00

Sad branim boje svoje zemlje. A ono je bilo nešto drugo, kao da sam igrao za klub. I tad sam davao sve od sebe, ali sada ću igrati s emocijama.- rekao je Vrlić

Hrvatska vaterpolska vrsta olimpijski turnir u Tokiju otvara današnjom utakmicom (12.50, HTV 2) protiv Kazahstana. Ne bi to trebao biti težak zadatak za izabranike Ivice Tucka. Kazahstanci se umnogome oslanjaju na bivše igrače ruske reprezentacije, no i unatoč tome na SP-u u Gwangjuu 2019. pobijedili smo ih s 21:5.

Kad je naša momčad u pitanju, bit će to olimpijsko vatreno krštenje za Marcelića, Miloša, Fatovića i Vukičevića. Još dvojice igrača iz našeg sastava nije bilo u Riju, barem ne na našoj strani. Josip Vrlić tada je branio boje Brazila, a u Riju nije bilo ni Paula Obradovića, ali zato ga je bilo na OI u Londonu, kada smo osvojili zlato, pa je sad Paulo povratnik.

– Ispada da sam ipak na neki način debitant – kaže Vrlić i dodaje:

– Debitiram na Igrama za Hrvatsku, a to je velika razlika. Sad branim boje svoje zemlje. A ono je bilo nešto drugo, kao da sam igrao za klub. I tad sam davao sve od sebe, ali sada ću igrati s emocijama.

A na upit jesmo li u Tokiju jedan od favorita, Vrlić odgovara:

– Dakako da smo favoriti za medalju, ali nismo jedini. Tu su i Mađarska, Srbija, Italija, Španjolska, C. Gora... Bit će ovo Igre s najjačom konkurencijom.

>> Pogledajte razgovor s košarkašem godine Krunom Simonom

Komentara 1

VI
vidigal
13:55 25.07.2021.

Nas brazilski hrvat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije