Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnijeli novac i nakit

Užas u Njemačkoj! Bayernova ikona opljačkana tijekom utakmice s Barcelonom

UEFA Champions League football match - Inter - FC Internazionale vs FC Bayern Munchen
Fabrizio Carabelli / ipa-agency.net
14.09.2022.
u 17:43

Kako navodi minhenska policija, a prenosi Bild, vrijednost ukradenih stvari je oko pola milijuna eura, a provalnici su odnijeli novac, nakit i ostale vrijednosti.

Njemački mediji u srijedu su naveli kako je vila nogometaša Bayerna Thomasa Müllera opljačkana u vrijeme dok se igrala utakmica Lige prvaka na Allianz Areni između Bayerna i Barcelone.

Vila je opljačkana dok je njemački nogometaš bio na travnjaku Allianz Arene, a ostatak njegove obitelji na tribinama minhenskog stadiona. Kako navodi minhenska policija, a prenosi Bild, vrijednost ukradenih stvari je oko pola milijuna eura, a provalnici su odnijeli novac, nakit i ostale vrijednosti.

Unatoč opsežnoj potrazi policija je navela i kako još uvijek nije ušla u trag provalniku ili provalnicima.

Bayern je slavio u ogledu protiv Barcelone s 2:0, a Thomas Müller je za domaći sastav odigrao cijelu utakmicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije