Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Užas u Beogradu: Delije pretukle navijača Partizana i ostavile ga nasred ceste

delije
Foto: Screenshot
1/2
17.09.2016.
u 16:53

Na Youtubeu se pojavio video kratkotrajne tučnjave, a na njemu se vidi kako je veća skupina navijača Crvene zvezde napala jednog navijača Partizana, pretukla ga i ostavila nasred ceste.

U Beogradu se danas igra 152. vječiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. To je derbi koji je uvijek proglašen utakmicom visokog rizika, a navijački izgredi učestala su pojava.

Iako je, kao i uvijek, angažirano nekoliko tisuća policajaca, redara i ostalog osoblja sigurnosne službe, incident se i danas nije uspio spriječiti. I to usred grada.

Naime, na Youtubeu se pojavio video kratkotrajne tučnjave, a na njemu se vidi kako je veća skupina navijača Crvene zvezde napala jednog navijača Partizana, pretukla ga i ostavila nasred ceste. Srećom, automobili koji su naišli nisu bili u punoj brzini pa su uspjeli izbjeći mladića koji leži na cesti.

>>Skandal trese Srbiju: Udario nogometašicu jer je slavila pobjedu

Komentara 13

PA
Paket
17:07 17.09.2016.

Te Delije napadaju samo kad ih je više

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
17:05 17.09.2016.

Zakon čopora,.

PP
pp
17:13 17.09.2016.

To nije istina jer se tako nešto ne moze dogoditi u Beogradu, samo u Zagrebu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije