Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl na Floridi

Usman brutalno nokautirao Masvidala, stravičan lom noge Wiedmana

MMA: UFC 261-Hall vs Weidman
Foto: Jasen Vinlove/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
25.04.2021.
u 09:28

Strašna ozljeda obilježila je meč u kojem je Uriah Hall pobijedio Chrisa Weidmana. Ova borba trajala je samo 17 sekundi, odnosno do trenutka kada je bivši prvak ispalio low kick koji je Hall blokirao i tako slomio nogu svog suparnika.

UFC 261 koji se u noći sa subote na nedjelju održao u Jacksonvilleu, Florida, donio nam je jednu smjenu na tronu te dvije obrane naslova za aktualne prvake. Kamaru Usman (19-1) teško je u revanšu nokautirao Jorgea Masvidala (35-14) i u drugoj rundi stigao do najimpresivnije pobjede u svojoj karijeri! 

Aktualni UFC-ov prvak u velter kategoriji prvo je osvojio uvodnu rudnu u kojoj je nekoliko puta čisto pogodio, ali u parter rušio svog izazivača, a onda je nevjerojatno snažnim i preciznim direktom nokautirao Gamebreda za novo veliko slavlje u slavnom Octagonu!

Usman je ovom prigodom upisao četvrtu uzastopnu obranu pojasa te 18. pobjedu zaredom. S druge strane, Masvidalu je ovo u 50 borbi tek druga u kojoj ga je netko zaustavio udarcima. Rodrigo Damm zaslužan je za prvi njegov poraz tog tipa (2008. godine).

Strašna ozljeda Weidmana

Strašna ozljeda obilježila je meč u kojem je Uriah Hall pobijedio Chrisa Weidmana. Ova borba trajala je samo 17 sekundi, odnosno do trenutka kada je bivši prvak ispalio low kick koji je Hall blokirao i tako slomio nogu svog suparnika.

Pobjedu je upisao i Anthony Smith koji je u prvoj rundi ozlijedio nogu svog suparnika Jimmyja Crutea. Mladi Australac pokušao se izvući, uspio je nakon ozljede upisati i rušenje, no u pauzi između prve i druge runde bilo je jasno da njegova noga nije funkcionalna te je borba, unatoč njegovoj želji za nastavkom, prekinuta, piše Fight Site.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije