Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN ENERGIJE

UFC-ova zvijezda ulazi u nogomet! Još ne zna hoće li Manchester United ili Celtic

MMA: UFC 257
Jeff Bottari/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.05.2021.
u 22:00

- Nedavno sam vidio fotografiju sebe u famoznom sivom dresu Manchester Uniteda.

Conor McGregor u MMA svijetu napravio je mnogo, jedan je od najuspješnijih UFC-ovih boraca svih vremena, a posebno se istaknuo kao poduzetnik, što kroz pregovore o svojim mečevima, što kroz poslovne pothvate. I sad želi u nogomet...

Naime, svoj brend viskija prodao je ove godine, zajedno s ostalim suvlasnicima, za oko 600 milijuna američkih dolara. Uz to dogovara nove UFC mečeve od kojih zarađuje nekoliko desetaka milijuna dolara, no ono što ga okupira u posljednje vrijeme jest uložiti u nogometni klub.

I to ne bilo kakav, u igri su Celtic i Manchester United.

- Priča je započela sa Celticom, da budem iskren. Oko kupnje dionica koje ima Dermot Desmond. Svakako sam zainteresiran oko preuzimanja nekog sportskog kluba u budućnosti! I Celtic i Manchester United su momčadi koje volim, svakako. Ali otvoren sam za razgovore. I svjestan da za klub mogu napraviti velike stvari - napisao je na Twitteru kao odgovor na glasine o njegovu preuzimanju jednog od dva spomenuta kluba.

 

 

 

Te glasine je započeo sam 20. travnja kad je pitao također na Twitteru fanove što misle o tome da kupi United.

- Razmišljam o tome, što mislite?!

Ali, Celtic je bio prvi u sličnim pričama. Inače, Desmond je najveći dioničar u Celticu pa ako bi prodao udio McGregoru, jasno da bi borac bio novi gazda. No nekako ga više zanima United. Koji je zasigurno i bitno skuplji. Te nekako nedostupniji, ako uzmemo u obzir planove koje obitelj Glazer ima s njim.

- Nedavno sam vidio fotografiju sebe u famoznom sivom dresu Manchester Uniteda. Kupio sam si ga s novcem koji sam dobio za prvu pričest. Imao sam tad osam godina... i pitam se gdje je taj dres, volio bih znati - rekao je McGregor.

Njegov sljedeći meč je protiv Dustina Poiriera na UFC 264 11. srpnja ove godine.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brandogdjejemarija
07:18 11.05.2021.

U nogometu postoji antidoping.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije