Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TEHNOLOGIJA
Povratak na članak

Uefa uvodi VAR od četvrtfinala Lige prvaka?

Uefa radi na planu uvođenja ovog sustava, ali tek od četvrtfinala Lige prvaka.  Odluka bi trebala biti donesena na sastanku u Monacu, 30. kolovoza, kada je na rasporedu i ždrijeb skupina Lige prvaka

Komentari 2

SI
simunicevdom
15:54 22.08.2018.

kao sto je bila u finalu bravo

VL
KO
kordunmoj75
17:27 22.08.2018.

Od nekdasnjeg nogometa ni je N osatlo,sve se svodi na biznis i unistenje te nekad divne sportske igre,zasto se cuvaju tekovine nogometa,zasto tekmu ne sude tri sudije,i jedan Uefin,koji sjedi na klupi,zasto se uvode te gluposti u nogomet,to onda vise ni je igra,nego neki vanzemljski sud.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.