Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na godinu dana

Uefa nakon Milana i Cityja izbacila još jedan ugledan klub iz Europe

Trabzonspor
Foto: Reuters/Pixsell
03.06.2020.
u 21:10

Financijski fair-play je uveden 2011. godine kako bi se spriječilo klubove da troše više od zarađenog, a dosad su kaznu izbacivanja iz europskih natjecanja imali velikani poput AC Milana i Manchester Cityja

Turski klub Trabzonspor suspendiran je na jednu godinu iz europskih natjecanja zbog kršenja financijskog fair-playa, objavila je Uefa.

Uefa je navela da klub iz Trabzona neće moći nastupati u Europi, ako se kvalificira, u sezoni 2020-21 ili 2021-22.

Trabzonspor je inače vodeći klub Turske lige. 

Financijski fair-play je uveden 2011. godine kako bi se spriječilo klubove da troše više od zarađenog, a dosad su kaznu izbacivanja iz europskih natjecanja imali velikani poput AC Milana i Manchester Cityja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije