Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazna

Ubojice Toulouseova navijača osuđeni u Srbiji na više od 30 god.

'Italian policemen control as they work at the front of the main gate of the Chilean embassy in Rome on December 23, 2010. A bomb exploded at the Chilean embassy in Rome, injuring one person, ANSA new
'FILIPPO MONTEFORTE'
25.01.2011.
u 17:02

E, to je kazna! Partizanovi huligani koji su skrivili smrt 28-godišnjeg navijača Toulousea Bricea Tatona dobili su kazne zatvora veće od 30 godina!

Đorđe Prelić i Dejan Puzigaća, organizatori napada na Francuza koji je stradao kad je bačen niza stube u središtu Beograda, osuđeni su na 35 i 32 godine zatvora.

Dvojica sudionika ubojstva dobila su po 30 godina, trojica po 14, a još četvorica po 12. Pri izricanju presude policija se borila s Grobarima koji su došli pred sud u Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 19

GU
Gustavo
17:46 25.01.2011.

Tako se to radi, prešišala nas \"braća\", kod nas bi prošli s 5 godina maksimum.

Avatar Castro
Castro
17:47 25.01.2011.

@Pri izricanju presude policija se borila s Grobarima koji su došli pred sud u Beogradu. ------------------------------------------------------------- Imaju i oni svoju \" gradjansku inicijativu \"............... Pozdravljam ovakve osude i nadam se i zelim da takvih slucajeva vise nece biti a akoko i bude onda da se strogo kazne.

FC
fcod
17:30 25.01.2011.

Štošta će prpustiti u buksi, a možda i Dinamovo proljeće u Europi! Teško, ali u 30 godina moguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije