Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istukli ga vršnjaci

U Srbiji jeziv incident zasjenio sport: Dječak (14) istučen na utakmici, završio u bolnici

Nogometna lopta
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
29.04.2023.
u 22:46

"Svi smo otišli do svoje svlačionice. Kada smo se spremili izašli smo iz stadiona i uputili smo se prema našem vozilu. Grupa dječaka je nasrnula fizički na mene, a jednog sam prepoznao. Igrao je tokom naše utakmice i isključen zbog crvenog kartona", rekao je policiji Luka (14) koji je zadobio ozlijede glave i završio u bolnici

Jeziv skandal dogodio se u Srbiji nakon meča 14. kola pionirske lige "FSO NOVI PAZAR-RAŠKA-TUTIN" između Tutina i Bane 1931, gdje je Tutin slavio s 4:3. Usprkos svim golovima, nogomet nije bio u prvom planu, već incident koji je izbio između igrača. Nakon što su se igrači presvukli u svlačionici i krenuli ka svome prijevozu, igrači Bana dočekali su ih i fizički ih napali.

Najgore je prošao 14-godišnji Luka. Zadobio je udarce u predjelu glave, a zbog ozljeda i posjekotina prevezen je u bolnicu na šivanje. Slučaj je prijavljen policiji koja je kasnije objavila izjavu ozlijeđenog dječaka, prenosi Kurir.

"Dana 29.04.2023 godine oko 14.45 sati, nakon završetka naše utakmice, svi smo otišli do svoje svlačionice. Kada smo se spremili izašli smo iz stadiona i uputili smo se prema našem vozilu. Kada sam krenuo prema vozilu grupa dječaka je nasrnula fizički na mene, a jednog sam prepoznao da je igrao tokom naše utakmice i da je isključen zbog crvenog kartona.

Saznao sam da je riječ o R.V., koji je s još jednim u bijeloj jakni fizički nasrnuo na mene. Poslije tog događaja došlo je vozilo hitne pomoći koji sam prevezen do hitne pomoći gdje mi je bila pružena liječnička pomoć", rekao je Luka.

VIDEO: Milanović: Ne treba nam reforma lokalne uprave, već vidim 5 dinastija u utrci za kralja i zlatne jabuke

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
11:19 30.04.2023.

Aaaaa...nema neki incident vu Avstriji il tak nekaj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije