Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIZIČKI NAPAD

U centru Splita navijači napali igrače Hajduka, Futacs dobio nogom u glavu

Marko Futacs
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
Autori: Hina, Vecernji list
23.04.2018.
u 14:54

Uz njega su u šetnji gradom bila još četvorica igrača Hamza Barry, Savvas Gentsoglou, Hysen Memolla te Said Ahmed Said kada su ih na Cankarjevoj poljani u blizini Kluba navijača Torcida napali navijači.

Oko 14 sati kod Starog placa u samom središtu Splita fizički je napadnut nogometaš Hajduka, mađarski internacionalac Marko Futacs, javlja Slobodna Dalmacija.

Uz njega su u šetnji gradom bila još četvorica igrača Hamza Barry, Savvas Gentsoglou, Hysen Memolla te Said Ahmed Said kada su ih na Cankarjevoj poljani u blizini Kluba navijača Torcida napali navijači.

Navijači su verbalno prvo vrijeđali Saida, a igrači su mu odmah priskočili u pomoć. Došlo je do naguravanja u kojem je Futacs dobio nogom u glavu. 

Njemu su od jačine udarca pukle naočale te ima modricu ispod oka.

Splitska policija je izvijestila kako provjerava informacije iz lokalnih medija po kojima je u ponedjeljak poslijepodne u središtu Splita napadnuta skupina nogometaša Hajduka dok su se šetali, a tom je prilikom igrač Marko Futacs, po medijskim navodima, "udaren nogom u glavu".

 Lokalni su mediji izvijestili kako su navijači u središtu Splita napali igrače Hajduka i da je "Marko Futacs udaren nogom u glavu".
"Trenutačno provjeravamo informacije koje su se pojavile u medijima", rekli su za Hinu u splitskoj policiji.

Ključne riječi

Komentara 108

ZI
zizi10
15:06 23.04.2018.

čestitke novinarima koji već 20 godina podržavaju huliganski šljam iz splita i njihovo primitivno nasilje, opravdavajući ga južnjačkim temperamentom i borbom za tobožnju pravdu!! ogromni krivci ste upravo vi novinari koji uporno pljujete po dinamu, a hvalite slitske uličare kojii tuku igrače, navijače, pa čak i bivšeg izbornika kovača!!!!!

KO
kole0909
15:08 23.04.2018.

e pa sad me već i sramota zvati se navijačem Hajduka. Prvo smjene predsjednika, Hajduk u prosjeku svaku utakmicu koštaju 50000 kuna (600000 godišnje počaste HNS) a sad napadaju i uduraju igrače koji su željeli pobjedu više nego ti tkz. navijači na tribinama. Katastrofa, počnite čistiti kod sebe prvo a onda se brinite za ostalo jer vi nanosit štetu klubu. HŽV a vi ga pokušavate iz dana u dan očito pokopati. HŽV

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:09 23.04.2018.

Pa jel to vlasnici kluba tuku svoje igrače. To ima samo u Splitu. Neprocjenjivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije