Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDAO UTAKMICU

Snažna poruka Keka: To je vrlo ružna spoznaja s poljudskog derbija

Matjaž Kek
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
23.04.2018.
u 12:27

- Osigurana je Europa, sad je samo pitanje u kojem dijelu ćeš ući u Europu. Puno je posla do kraja, volio bih dobiti bitne informacije za iduću sezonu - kaže Kek

Iza nas je sjajan derbi na Poljudu u kojem je Dinamo slavio s 2:1 protiv Hajduka te stigao na korak do naslova prvaka. Utakmicu je pratio i trener Rijeke Matjaž Kek koji je u emisiji Radio Rijeke 'Pod stijenama Kantride' istaknuo:

- Gledao sam Hajduk - Dinamo, fenomenalan ambijent, prava europska utakmica s puno ritma i dobro odsuđeno. Što znači da ljudi znaju kada hoće, to mi je bila vrlo ružna spoznaja s jučerašnje utakmice. A o igri će ipak drugi silni stručnjaci, koji to jedva čekaju... - rekao je Kek, prenosi Goal.

Baš će Rijeka biti sljedeći protivnik modrih, u subotu gostuju na Maksimiru, gdje Kek ima jednu jedinu pobjedu.

Matjaž Kek Matjaž Kek
1/2

- Pobijedio sam ja jednu jako važnu utakmicu u Maksimiru, kad smo osvojili kup. Možemo rasterećeni igrati, Dinamo je vrlo blizu cilja, mi ćemo razmišljati o sebi, priželjkujem bolju Rijeku nego protiv Osijeka, a znamo Dinamovu kvalitetu - ističe Kek pa dodaje:

- Osigurana je Europa, sad je samo pitanje u kojem dijelu ćeš ući u Europu. Puno je posla do kraja, volio bih dobiti bitne informacije za iduću sezonu. Biti najbolji u konkurenciji Dinama, Hajduka i Osijeka vrlo je, vrlo visok cilj, ali volio bih s takvim ambicija ući i u iduću sezonu.

Hoće li u toj utakmici na raspolaganju Kek imati najboljeg strijelca HNL-a Hebera bit će poznato danas.

- Danas će na pretrage i vidjet ćemo štetu koja je nastala rupturom mišića. Kad ga je zategnulo u punom sprintu, bilo je jasno da je šteta napravljena, no ne možemo još govoriti koliko ga neće biti.

Komentara 8

Avatar petrolio
petrolio
13:41 23.04.2018.

naravno da je kek zadovoljan suđenjem u splitu kad je sudac kartonima eliminirao čak 4 igrača dinama za iduću utakmicu dinama protiv rijeke, a najkomičniji slučaj je karton koji je dao fioliću koji je čisto izbio loptu! zanimljivo kako je za keka dobro suđenje iako nije svirano radoševićevo igranje rukom unutar 16 m (čisti penal + drugi žuti-tj.crveni), niti nije vidio kad je nižić kontru dinama prekinuo rukom ( i njemu bi to bio 2- žuti tj.crveni)....da su ovakvi previdi bili kontra rijeke kek bi vrištao o krađi i uroti, a ne bi pričao o dobrom suđenju! licemjer....

HR
Hrabraja
13:23 23.04.2018.

Koji stručnjak, umjesto da se navi svojim problemima on o suđenju

ED
europski dinamo
15:12 23.04.2018.

Naravno da je odlično suđenje kad Dinamu nije suđen čisti penal i oprošten crveni hajdukovcu. Kek reci Bradariću da ne smije braniti gol rukama kao u zadnja 2 derbija u Zagrebu,ustvari ne moraš jer ionako suci to ne sude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije