Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Za**bavao me"

Tyson progovorio o incidentu i otkrio zašto je pretukao muškarca u avionu: Što sam trebao!?

Mike Tyson
Instagram
23.05.2022.
u 14:33

Tyson je navodno dao sve od sebe da ostane smiren i dugo se suzdržavao. U jednom trenutku ipak mu je "pukao film" te je s nekoliko udaraca u glavu primirio provokatora

Početkom travnja, Mike Tyson našao se u središtu novog incidenta. Jedan od najpoznatijih i najstrašnijih boksača u povijesti, izudarao je jednog od putnika u avionu tijekom leta za Floridu. Javnost je ovaj put stala u obranu Mikea Tysona jer je preko snimki, ali i kroz iskaze svjedoka, bilo jasno kako je taj putnik konstantno provocirao legendarnog boksača, a usput je bio i pod utjecajem alkohola. Tyson je navodno dao sve od sebe da ostane smiren i dugo se suzdržavao. U jednom trenutku ipak mu je "pukao film" te je s nekoliko udaraca u glavu primirio provokatora.

Sada je progovorio o tom incidentu:

"Za**bavao me, čovječe. Ne bih se trebao ni voziti civilnim avionima. Moja se supruga naljuti kada se vozim običnim avionima, ali što da j*beno radim u avionu s prijateljima i osobnim zaštitarom koji bi trebao paziti na mene.

Ispostavilo se da je napadnuti muškarac Melvin Townsend III, čovjek od prije poznat policiji.  U zatvoru je bio dvaput, jednom 20 mjeseci i jednom 15.

>> Doček Alena Babića:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije