Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKSAČKI MEČ U RIJADU

Tyson Fury uz puno muke pobijedio Ngannoua, nitko nije očekivao ovakvu borbu

Tyson Fury & Francis Ngannou Weigh-in
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/4
29.10.2023.
u 01:38

Aktualni vlasnik WBC-ovog teškaškog pojasa u boksu Fury borio se protiv bivšeg UFC-ovog prvaka

U Rijadu se održala borba između Tysona Furyja i  Francisa Ngannoua iz koje je kao pobjednik izašao Tyson Fury i to za dlaku. Pobjedu je odnio Fury sa sudačkom odlukom 96:93, 95:94, 94:95, a Ngannou ga je dobro namučio iako je Fury bio apsolutni favorit ovoga meča te su mu kladionice davale veliku prednost. 

Aktualni vlasnik WBC-ovog teškaškog pojasa u boksu Fury borio se protiv bivšeg UFC-ovog prvaka, no to nije bila borba za titulu tako da bi Fury zadržao naslov prvaka i da je izgubio. Fury i Ngannou na vagu su stali dan prije meča. Fury je imao 125.96 kg, dok je Ngannou stao na vagu s 123.42 kg.

Mnogima nije bilo jasno zašto je Ngannou pristao na boksačku borbu, a u karijeri nema ni jedan boksački meč. Na njegovu odluku sigurno je najviše utjecalo ponuđenih mu 10 milijuna dolara što je najveći iznos koji je ikad zaradio. U svojoj posljednjoj MMA borbi zaradio je "samo" 600.000 USD.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 10

GA
Gardelin
07:09 29.10.2023.

Puno priče malo rada.Uvodne borbe bile su kvalitetnije od glavne borbe.

MA
Marcos2
06:18 29.10.2023.

Tko ne zna pravila bodovanja neka ne pametuje. Knockdown ne znaci da je netko pobijedio. Istina tijesno ali ngannou nije pokazao dovoljno da pobijedi. Isto kao Hrgović I zhang po tome je zhang isto trebao pobijediti. Sudci valjda znaju svoj posao lol

DI
Dingač
10:36 29.10.2023.

oba boksačka meča prije glavne borbe bila su puno bolja. Hrgović bi ovu dvojicu zdrobio, ko beba zvečku. kada će našem Hrgi stati na megdan Tyson? zna li neko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije