Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVE POBJEDU

Turski mediji oduševljeni: 'Nazvao ih je Erdogan i pohvalio njihovu izvrsnu igru'

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/47
13.10.2023.
u 08:56

Sada je Turska prva u skupini D s 13 bodova. Hrvatska je druga s deset i utakmicom manje, a slijede Wales i Armenija sa sedam bodova

Hrvatska je u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2024. pretrpjela gorak poraz od Turske rezultatom 1:0. Pobjednički gol je zabio Burak Yilmaz u 30. minuti nakon što je Dominik Livaković loše reagirao kod izlaska s gola. Blijeda i loša igra reprezentacije izazvala je nezadovoljstvo kod izbornika, igrača i navijača, no u Turskoj su oduševljeni rezultatom.

"Napravili smo divovski korak prema Euru 2024 pod vodstvom Vincenza Montelle. Porazili smo Hrvatsku i preuzeli prvo mjesto", stoji na turskom portalu Fanatik. Doista, Montellina Turska je izvrsno izgledala protiv Hrvatske. Riječima turskog portala, "ambiciozno i borbeno". Upravo to su kvalitete koje su nedostajale hrvatskoj momčadi.

GALERIJA Hrvatska izgubila od Turske (0:1). Vatreni će u Walesu morati puno bolje

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/45

Isti portal piše kako je odmah po završetku utakmice igrače nazvao i turski predsjednik Recep Erdogan te razgovarao s kapetanom Hakanom Calhanogluom. Navode kako im je poželio sreću protiv Latvije u nedjelju te pohvalio njihovu sinoćnju igru. "Jako dobar rezultat. Čestitam vam, dečki, napravili ste izvrstan posao. Sada smo vodeći u skupini. Hakane, molim te, prenesi moje čestitke Montelli", navodno je rekao Erdogan.

Pohvalama se pridružuju i drugi mediji. "Velika pobjeda! Vođe smo skupine", piše Hürriyet, a beIN i Habertürk se vesele nadolazećem svjetskom prvenstvu riječima: "Njemačka, stižemo!"

VEZANI ČLANCI:

Sada je Turska prva u skupini D s 13 bodova. Hrvatska je druga s deset i utakmicom manje, a slijede Wales i Armenija sa sedam bodova. Posljednja je Latvija koja je sinoć iznenadili i slavila (2:0) protiv Armenije. Vatreni će već ove nedjelje igrati protiv Walesa u Cardiffu.

VIDEO Pogledajte atmosferu u Osijeku, Hrvatska dočekuje Tursku

Komentara 2

ZE
Zeljac71
09:42 13.10.2023.

neće biti europskog prvenstva

BO
BoljiSvijet
09:19 13.10.2023.

Ima Allaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije