Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA NA PAMPASU

Modrić o porazu blijede Hrvatske: 'Ne treba dramiti. Jednostavno nismo bili pravi'

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/45
12.10.2023.
u 23:54

"Protiv Walesa trebamo odigrati puno bolju utakmicu i ići na pobjedu", rekao je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, nakon što je Turska nadjačala vatrene u Opus Areni

Hrvatska je izgubila od Turske na Pampasu rezultatom 0:1. Teško je reći da je poraz bio šokantan, iako prvi u kvalifikacijskim utakmicama za Europsko prvenstvo 2024. godine. Nakon izjava Zlatka Dalića, Lovre Majera i Diona Drene Belje, blijedu igru je komentirao i kapetan Luka Modrić.

"I dalje imamo sve u svojim rukama i ovisimo o sebi. Moramo se dignuti za sljedeću utakmicu", rekao je Modrić. Pred vatrenima je nedjeljna utakmica u Cardiffu gdje će protiv Walesa tražiti nova tri boda.

GALERIJA Hrvatska izgubila od Turske (0:1). Vatreni će u Walesu morati puno bolje

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/45

Osvrnuo se i na situaciju kada je Hrvatska primila gol. Livaković je loše reagirao, a turski napadač je to iskoristio. "Ne treba sada nikoga kriviti, gol se dogodio kako se dogodio. Jednostavno, nismo bili pravi", kazao je Modrić, očito dijeleći mišljenje Zlatka Dalića.

VEZANI ČLANCI:

"Turci nas nisu iznenadili, znali smo da su kvalitetna ekipa. U drugom poluvremenu smo se dignuli, imali neke šanse, ali je sve bilo neorganizirano", rekao je Modrić pa zaključio:

"Ne treba previše dramiti. Protiv Walesa trebamo odigrati puno bolju utakmicu i ići na pobjedu."

VIDEO Mato Neretljak, bivši reprezentativac Hrvatske: 'Kad igraš za reprezentaciju moraš je voljeti'

Komentara 4

XY
XYZ52
02:03 13.10.2023.

Modric: "Bez panike, molim. Mozemo mi i gore od ovog." Ako cijeli tim podbaci, onda je priprema i taktika za utakmicu bila losa - vidi Dalic. i suradnici. Sto su ocekivali, da ce Turci poleci po igralistu. A igraci u sansama (Beljo, Majer) pucaju tako jadno i kilavo, kao da im je sve u familiji pomrlo.

Avatar dosadno
dosadno
05:52 13.10.2023.

Modriću zabraniti izvođenje kornera, jer ta njegova uporna podbacivanja na prvu vratnicu ničemu ne služe. Eventualno protivniku za brzu kontru. I ne znam zbog čega nije igrao Kovačić?

Avatar mrIvan
mrIvan
06:32 13.10.2023.

Slažem se ne treba dramiti. To tek od nedjelje navečer kad popušimo u Cardiffu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije