Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Trener Juga: Cilj je obraniti naslov

Jug CO - Olympiacos
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
11.04.2018.
u 12:50

Završni turnir održava se u petak i subotu u Dubrovniku na bazenu u Gružu, a osim branitelja naslova sudjeluju i Jadran iz Herceg Novog, Mladost te Jadran iz Splita

Trener Vaterpolskog kluba Jug CO Vjekoslav Kobešćak izjavio je u srijedu u Dubrovniku na konferenciji za medije uoči završnog turnira regionalne Jadranske lige kako sve momčadi imaju iste visoke ambicije, ali kako Jug kao branitelj naslova ima jasan cilj osvojiti trofej.

Završni turnir održava se u petak i subotu u Dubrovniku na bazenu u Gružu, a osim branitelja naslova sudjeluju i Jadran iz Herceg Novog, Mladost te Jadran iz Splita.

Jug CO - Olympiacos
1/8

Kobešćak je istaknuo kako će završni turnir biti bolji i neizvjesniji nego prošlogodišnji, što garantira zanimljive utakmice.

- Sve četiri momčadi na završnom turniru sudjeluju da bi ga osvojile i dobro da je tako, ali su nečije šanse veće ili manje. Naš protivnik u polufinalu splitski Jadran je sigurno ojačao momčad, ali su im rezultati varirali tijekom sezone. Nećemo imati puno vremena za pripremu utakmice, ali vjerujem u svoje igrače - rekao je Kobešćak.

Dodao je kako se njegova momčad još uvijek upoznaje i gradi te da još nije ni blizu svog maksimuma. Samim tim, završni turnir će im jako dobro doći.

Igrač Jug Croatia osiguranja Maro Joković podsjetio je kako u dosadašnjem dijelu sezone u nekoliko utakmica protiv splitskog sastava nije bilo većih problema.

- Ovo je sad jedna utakmica gdje nema popravka, a svatko svakoga može pobijediti. Očekujem naš potpuni angažman i pobjedu - rekao je Joković.

U prvom polufinalu u petak u 18.30 sati sastat će se Mladost i Jadran (HN), a potom će u 20 sati igrati Jug CO i Jadran Split. Finale je zakazano za subotu u 20 sati, čemu će od 18 sati prethoditi finale ženske regionalne lige između Mladosti i Crvene zvezde.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije