Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je HNS

Mamić brani Modrića: Gdje ste izborniče i igrači? Sram vas bilo!

Zdravko Mamić
Davor Javorović/PIXSELL
05.07.2017.
u 15:27

- Razmišljam je li normalno da nitko od suigrača iz reprezentacije ne reagira? Zašto nema reakcije HNS-a i izbornika na ovakav tretman?

Zdravko Mamić oglasio se na Facebooku nakon što je Luka Modrić danas u Osijeku dao iskaz državnom odvjetništvu koje ga sumnjiči za lažno svjedočenje.

- Gdje ste izborniče Čačiću? Gdje ste gospodo iz HNS-a, gdje ste reprezentativci? Gdje ste svi koji volite nogomet i želite mu dobro? Našeg kapetana, vašeg suigrača i idola navijača diljem svijeta valjaju u blatu jer govori istinu i zato što ne želi služiti mračnim silama. Udaraju ga sa svih strana, a oni koji bi ga trebali braniti šute - napisao je Mamić te dodao: 

- Razmišljam je li normalno da nitko od suigrača iz reprezentacije ne reagira? Zašto nema reakcije HNS-a i izbornika na ovakav tretman? Pa zar treba najbolji igrač u povijesti reći zbogom reprezentaciji da bi netko stao u njegovu obranu? Kakvi smo ljudi postali? Gdje je nestala ljudskost i poštenje? Može vas sve biti sram. Siguran sam da se netko od vas našao u nevolji, Luka Modrić bi prvi stao u vašu obranu - zaključio je Mamić na Facebooku.

Komentara 55

CA
carlo20
16:02 05.07.2017.

Mamić prolazi zadnjih 10 godina u Hrvatskoj nešto slično što i Trump u Americi otkada je predsjednik. Otkriveno je da CNN-ov politika nemilosrdno i neprestano blatiti Trumpa te izmišljati laži o njemu, što god on uradio. Isto se u Hrvatskoj ponašaju mediji poput INDEXa, izmišljaju vijesti i konstruiraju vijesti koje njihovi crveno ideološki čitatelji žele čuti, posve neovisno o činjenicama. Kada bi netko i reagirao na njihove laži i napade, mediji poput index-a bi opet sve prezentirali kako njima odgovara i njihovoj jugo komentatorskoj vojsci koju uredništvo index-a štiti, a blokira sve koji se ne slažu s index-om i pokušavaju i na tom polju stvoriti sliku da je javnost masovno protiv Mamića. Uglavnom, mediji poput index se silno trude manipulacijama, spinovima, i lažima utjecati na javnost što je njihovo legitimno pravo. Hvala Bogu, nemaju utjecaja na većinu Hrvata već samo na jugo luzere, međutim, opasno je kada se i represivni aparat počne služiti propagandom kao partijski mediji i na temelju toga krenu uhićivati. Svašta je napisano o slučaju Mamić, a neosporna je pravna činjenica da niti jedan svjedok uskoka ne tereti Mamića, a svjedočenje Modrić je pokopalo sve laži uskoka i njihove konstrukcije. Zato i ovi njihovi očajnički potezi da maltretiraju preko medija Modrića, a u stvari je to pritisak na Lovrena da laže i svjedoči u njihovu korist, ali malo sutra drugovi. Dokazi su vam amaterski i nebulozni i tu vašu hajku možete prodavati samo jugo šovinistima i primitivcima.

DU
Deleted user
16:33 05.07.2017.

Kad pročitam većinu komentara pitam se kako smo upropastili državu uz ovoliko genijalaca???

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
15:57 05.07.2017.

Dobro pitanje, gdje su osobe koje Luku najbolje poznaju? Pratim ga od njegove 16 godine, pošten dečko i svjetski nogometaš, sad ispada da su pošteni oni koji šute kao kur...e, dok je naš kapetan teški kriminalac. Jadan narod koji to dozvoljava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije