Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvršni odbor

Šukera i HNS zabrinjava medijska hajka na kapetana Luku Modrića

Davor Šuker, Damir Vrbanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
05.07.2017.
u 22:12

Hrvatski nogometni savez se niti na koji način ne miješa u navedeni kazneni postupak te podsjeća na svoj ranije zauzeti stav o načelu presumpcije nevinosti sve dok se mogućom pravomoćnom presudom ne dokaže suprotno

Izvršni odbor HNS-a se na 28. sjednici dotaknuo i aktualne situaciju oko kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića i njegovom svjedočenju na suđenju braći Mamić u Osijeku.

HNS pažljivo prati suđenje bivšim čelnicima NK Dinamo vezano za optužbe o eventualnoj zlouporabi ovlasti u poslovanju kluba, piše na službenoj stranici HNS-a.

Hrvatski nogometni savez se niti na koji način ne miješa u navedeni kazneni postupak te podsjeća na svoj ranije zauzeti stav o načelu presumpcije nevinosti sve dok se mogućom pravomoćnom presudom ne dokaže suprotno.

Međutim, HNS posebno zabrinjava medijska hajka na našeg kapetana Luku Modrića zbog njegovog iskaza izrečenog pred sudom u svojstvu svjedoka.

HNS u potpunosti vjeruje u vjerodostojnost, iskrenost i poštenje našeg kapetana te niti na koji način ne sumnja da ga zanima samo istina. Stoga pozivamo medije da ostave nadležnim pravosudnim tijelima da utvrde sve činjenice te da prestanu napadati Luku Modrića zato što se njegov iskaz ne uklapa u njihovu unaprijed zacrtanu koncepciju „istine“.

Komentara 26

GR
grodar
22:23 05.07.2017.

I ovaj šuker mi smrdi

Avatar robil
robil
05:15 06.07.2017.

Mene zabrinjava kako ste brzo guknuli kad vas je savjetnik oprao. Ali SN su bile brže............

KA
kajinx
03:28 06.07.2017.

Što je ministar športa Jovanović počeo, to sada nastavlja ista garnitura. Mrze sve što je Hrvatsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije