Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širi se svijetom

Evo kako su Modrić, Kova i Mandžo napravili nevjerojatnu reklamu!

Mandžukić, Modrić, kovačić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
03.07.2017.
u 13:23

Hrvatski nogometaši zajedničkim snagama proširili su glas o Lijepoj Našoj

Hrvatski nogometaši naši su najveći ambasadori u svijetu, rečenica je koju smo nebrojeno puta čuli. Mogu se neki s tim slagati, neki ne, ali činjenice ipak govore u prilog toj tezi.

Hrvatska je, naime, turistička zemlja koja uvelike ovisi o turističkoj sezoni, a svaka reklama i više je nego dobrodošla. A kada nogometaši ljetuju na našoj obali te fotografije dijele s milijunima svojih obožavatelja te usput sa sobom povedu i neku svjetsku zvijezdu – glas se pročuje po svijetu.

Ne trebamo ići u daleku prošlost kako bismo sve ovo potkrijepili nekim dokazom. Prije nekoliko dana Mario Mandžukić na Instagramu je podijelio fotografiju s odmora na Braču i napisao: "Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor. Ako nikad niste bili u Hrvatskoj, rezervirajte prvi let", poručio je hrvatski napadač, a vrlo brzo u Hrvatsku je stigao njegov suigrač iz Juventusa, svjetski poznati Claudio Marchisio.

"Croatia tour", napisao je Marchisio uz fotografiju s Hvara.

 

 

Croatia tour 🇭🇷 #friends #bikers #hvarisland #summer

Objavu dijeli Claudio Marchisio (@marchisiocla8)

Primjeri tu ne staju. Nedavno se oženio Mateo Kovačić i na svadbu pozvao zvijezde iz Intera, Reala, Dinama... Najpoznatiji je bio Brazilac Marcelo koji je iskoristio posjet Hrvatskoj da skokne do Dubrovnika. Naravno, i on je na društvenim mrežama podijelio koliko je oduševljen hrvatskim ljepotama.

 

 

❤️🇭🇷

Objavu dijeli Actress (@claricealves)

Ono što su ove godine napravili Mandžo i Kovačić, lani je napravio Luka Modrić. Sa sobom je u Hrvatsku doveo velikog prijatelja Sergija Ramosa, jednog od najpoznatijih igrača na svijetu. Danima su se družili po hrvatskoj obali, a svoje oduševljenje nisu krili. 

"Čarobna noć u gradu iz bajke. Dubrovnik!" napisao je Ramos na Twitteru, a poslije je hvalio Korčulu, Biševo...

 

Kad se u obzir uzme da navedeni nogometaši imaju pravu vojsku pratitelja, da ih na društvenim mrežama prati više od 100 milijuna navijača iz svih dijelova svijeta, ne treba mnogo objašnjavati kakvu je reklamu dobila Lijepa Naša.

Hrvatska turistička zajednica mogla bi ih se sjetiti i poslati neku zahvalu. Recimo, barem im kupiti koju kutiju Domaćica na koju je Ivan Rakitić "navukao" Brazilca Neymara...

Komentara 21

SA
samograd
14:20 03.07.2017.

Neka sad Stanković jugofilska licemjerna ljiga napravi igrokaz kako nogometaše boli ku..c za Hrvatskom .Pa on vodi emisiju u udarnom terminu čime je on pridonio Hrvatskom boljitku u bilo kojem smislu ???Treba zamisliti more ljudi koji pročitaju da su najboljii nogometaši svijeta uživali u ljepoti , hrani,gostoprimstvu i sigurnosti Hrvatske .Na kraju krajeva su svi mogli ne spominjati naše more i ljetovati u Grčkoj i slati slike,ali nisu nego su svoj ugled športaša besplatno reklamirali turizam .

DU
Deleted user
14:07 03.07.2017.

Mamić je genijalac... zaslužan direktno za vrhunske nogometne rezultate a indrektno i za najaču turističku sezonu u povjesti Hr turizma .

NP
npravednost
18:31 03.07.2017.

Orjunaši na aparatima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije